Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 3. elokuuta 2020

Ei taivas pudonnutkaan niskaan, vielä...The sky didn't fall on my neck, yet ...Himlen föll inte på min nacke, ännu ... El cielo no cayó sobre mi cuello, aún ...Небо не упало мне на шею, пока ...

Sunnuntaina  läksin  pyörälenkille  vaikka taivas oli synkän harmaa.    Ilmatiettenlaitos ei Noormarkkun  sadetta ennustanut, mutta sateen uhka oli ilmeinen kun taivaalle   tähyilin.




Tapanani on ollut kerran kesässä käydä Noormarkunjoen ylittävällä rautatiesillalla



Taiva oli sielläkin yhtä sateen harmaa kuin Noormarkun keskustassakin.   Noormarkunjoen aljuoksulle katsoessa  joenpinta oli täysin tyynni, rannan leppien lehti ei havissut.  Paksun pilven alla oli tyyntä.


Ei havissut alajuoksulla, Myllykosken tervaleppien lehtikään



Vesisadetta ei kuitenkaan tullut  ja pilvikin  oheni ja vaalo pääsi joen pintaa ja keltaisia  kukkia valaisemaan







Noormarkunjoki virtasi vuolaan oloiseti  ja pää käslki ottamaan  hitaalla valotusajalla vedenvirtaukseta  veden vietelevän kuvan.

Sitä ei kuitenkaan pää sanonut että koetappa kameran apusalamaan kanssa kuva ottaa, niin kukat olisivat olle terävämpiä  veden kuohunnan edessä .   No toisella kertaa sitten .



Normaali valotusajalla saa terävämpiä, mutta ei niin jänniä kuvia





Epäterävissä kuvissa on kyllä lomografia tunelmaa


Lomografia  valokuvaustylli 1990 luvulla Wienissä , siinä on tarkoitus käyttää vanhoja perintesiä Neuvostoliitossa valmistettuja kompakti filmikameroita  joiden linssilaatu   loi taiteilisa valokuvia .



Taivas ei kuitenkaan tällä kertaa niskaanio pudonnut  ja kaikki oli hyvin ja seesteistä



Tänään Maanantaina 3.8.2020  voi kuitenkin olla käänekohta elämässäni kun joudun käymään Noormarkun terveysasemalla  verikokeella .    Mahtaako maskin käytötsä olla mittään iloa kun suomen hallitukin  jahkailee  määräystä , tai vahvaa suositusta  maskin käytöön julkisisa tiloissa.   Mietin vaan että jos maski suojaa ulkoisilta  roiskeilta niin kai kortonviirus luiskahtaa elimistöön   verisuoneen  isketystä reijästäkin ?




Istutin eilen puun puutarhaan, jos se vaikka jäisi viimeiseksi työkseni  tässä maailmassa.  Ja toivottavasti tästä männyn taimesta kasvaa hyvä hiilinielu .


Puut ottavat hiilidioksiidia ilmasta ja varastoivat  sen hiilenä  itseensä




hatt, herrhatt, borsalino

Herrhatt av svart filt, borsalino-influerad modell. Mjuk kulle med lagt veck och svagt uppåtvikt brätte. Hattband med rosett på vänster sida och kantskoning på brättet av svart ripsband. Foder av crémevitt siden. Svettrem av brunt läder.
Fodret märkt med logotyp och text: The Failsworth Hat
London
Stämplat i guld på svettremmen: Failsworth ROVER
FUR FELT - MADE IN ENGLAND
Stämplat i svart på svettremmen: "Showerproof"



Ps.  Yhtä asiaa pikkasen ihmettelen .  Turkmenistanista on  sata käyntiä  tässä blogissa :
Turkmenistan
100


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti