Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Eläkeläisharjoitelijalle keskiviikko turha päivä...For a retired trainee, Wednesday is a useless day ...För en pensionerad praktikant är onsdagen en värdelös dag ...Для пенсионера среда - бесполезный день ......Für einen Auszubildenden im Ruhestand ist Mittwoch ein nutzloser Tag ...

 Olen koittanut muodostaa uutta kalenteria ja aikataulua  nyt kun eitarvitse kokoaikasesti työtä hakea .  Kun TE-keskuksen ilmoituksen mukaan saan olla siinä hallituksen parjamaassa eläkeputkessa,  oikeaa eläkeikää odotelemassa..


Viikonloppu mene kuten ennekin , mutta maanatai on vähän kuin aattopäivä kun odottelee  tistaita.   Tiistai on kauppapäivä, toivonpuutarhan leipäjonossa .  Tiistai on siksi muodostunut viikon kohokohdaksi.    Näkee muutamna kohtalotoverin  ja aina on  yllätys mitä herkkuja sietä saa.   Monasti on ollut sellaista ruokatavaraa etten ole sellasia edes osuuskaupassa nähnyt.  Tai sitten sellaista mitä en kalliin hiinnan vuoksi ole maltannut ostaa.  Eilen sellain ruoka oli  kuumasavulohi paleannen.   Ja monen Kinuskitäyteiset  laskiapullat, oli toki muutakin, mutta ei niitä nyt kaikkia tähän kannata kirjoitella.  


No tämä keskiviikko, ei sillä oikein ole mitään muuta merkitystä viikon kulussa ole  kuin että se on irallinen väli päivä  perjantaita odotelessa.




Helmikuu on puolessavälissä ja aurinkoinen päivä on tästä keskiviikosta ( 17.2.2021 )  tulossa.   Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta , mutta pakastakin on kaksikymmentäastetta, eikä se oikein  houkutele pihalekaan menemään. 





Tosin on minulla kunnon pakkasvarusteet, frediksonin supikarva hatttu   ja kettukauluksella varustettu mokkanahkatakki jonka vuori on lammasta, sen on Supersuede by Hagström Kokkola 

Sitä varmaan pitää mennä tänään ulkoilutamaan ja käydä  huvikävelyllä, kun ei vaimo mitään kaupassa käynnistä maininut. 

Ensin pitää kuitenkin kymmenelta katsoa ykköseltä  Kotilieden lämpöä, sekin kuitenki on uusinta ja taitaa sekin olla tuttu juttu.  Englanin toisenmaailmansodan alun  1939  vuoden  sotaan valmistumis  kertomus.   Olisi ollut näin korona aikanan paljon parempi ette televisiosta tulisi hupaisempia ohjelmia.  Tähän   talven taitumisajankohtaan sopisi hyvin   Oi ihana toukokuu sarja : http://vintti.yle.fi/yle.fi/tv1/juttuarkisto/ulkomainen-draama/oi-ihana-toukokuu.html




Viime huviokävelyn reisulle Taiteilija Markku Mäkelä vinkasi  että vosin käydä  Rydöntien  varrella olevalla kalliolla.  Mutta kyllä oli vanhukselle liian kova pesti, jäi tuonne kivelle kapuamatta.   Joku sanoo että ikä on vain numeroita mutta kyllä se vaan on niin että fyysinen ikä ja mentaali ikä on ihan eri asia.  Vanha sanonta on  että jos ei ikä muuta hiljalle opeta niin hiljaa kävelämää. 



Huomenna  on torstai se on sitten taas   aattopäivä kun perjantai on saunapäivä. 


Hyvää päivänjatko lukijoilleni 


Hanki hyvä harrastus, pilkkiminen
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
1

  • Tykkää





Kai. onhan pilkkimistä tulut harjoiteltua , pakkaa vaan olemaan pikkasen riskaapelia hommaa.  Jollei jäät ole heikkoja niin  kalasaalille on jakajia ..

1 kommentti: