Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Yllättävän kylmä lokakuun loppu Ihmisten sydämmissä .....Surprisingly cold end of October In the hearts of people ..... Överraskande kallt i slutet av oktober I människors hjärtan .....Удивительно холодный конец октября .....Sorprendentemente frío a finales de octubre .....

Ilmastonmutoksessa  kauhistellaan ilaston lämpiämistä, mutta yllätävän  kylmä saa poeinseudulla kun Noormarkussakin oli  aamulla aamukahville herätessä yön jäljiltä  - 7.8 astetta  pakkasta.


Aamun säävalokussa  taivas oli purppurainen.  Vanha sanonta kuuluu,  aamurusko päivän paska, on tarkoittanut, että päivän säästä  tulee sateinen ja muutenkin  huono





Purpurainen taivas  ei kuitenkaan huonoa säätä Noormarkkuun tuonut, vaan taivas selkeni  ennen puoltapäivää, pilvet ovat noormaalivärisiä  ja sääkin lämmennyt lähelle  nolla astetta.




Taivaan punertaviin väreihin ovat yleensä  ilmansaasteet.  Saharan myrkyjen  nostattama hiekka värjää  keväisin suomenkin taivasta.  Tällä kertaa syy saattaa olla  Galifornian metsäpaloissa.  YLE uutisoi toissapäivänä että siellä on lähes 200 000 asukasta jättämään kotinsa.    Palojen sytymisyyksi on veikkailtu huonoja sähköjohtoja ja siksi Pacific Gas & Electricity on katkaissut ennaltaehkäisyksi lisää sähköjä asiakkailtaan. Sähkökatkot koskevat jo noin 2,7 miljoonaa ihmistä.

Kyllä meillä täällä Suomessa vaan on hyvin asiat jollei oteta huomioon sitä mitenkä  poliitikot  omien kansalaisten asioita  huonontaa.

Siitä on paha esimerkki  kun   yhdeksänkymetä vuotiaat vanhukset kuoli omatoimisesti  Huittisten Sutilan kylässä.    Iäkäs omaishoitaja surmasi ensin vaimonsa  ja lopuksi itsensä.    Kun ei hoitajan saamiseen ollut varoja eikä henkilökuntaa.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006289928.html?fbclid=IwAR3CM-kFs3cIIldICgTJs6vA1UeQ4SDLQrna2PwNj5JyQuyY6Il-uJJIj0g


Eduskunta  päätti hoitajamitoituksestakin ovelasti siten  että se tulee voimaan vasta nykyisen hallituskauden jälkeen.     Muutenkin ihmetytää miksi  tarvitaan säädös henkilöstömitoituksesta.  Luulisi olevan kilpailuvaltti kun  hoitolaitoksissa olisi riitävästi henkilökuntaa.    Onko hoito yritykset ahneita, mahdollisimman suuren voiton tavoitelijoita vai omaiset nnukia paskoja perinnön tavoitelijoita jotka antaa vanhuksensa  surkesiin hoito-olosuhteisiin hoidetevaksi.  Nykyisin taitaa suomessa vanhusten asita olla huonomma tolalla kuin muinoin kun oli syytinki ja  huutolaisuus jolloin  vanhoja ihmisia ja sairaita huutokauppatiin  halvimmall joka otti heidät hoitoonsa .  Tämä oli voimassa vielä 1900 luvun alkukymmenill suomessa ja ruotsissa.



Imaston muutoksesta ollaan enemmän huolisaan kuin vanhoista ihmisitä  ja muista vähäosaisita yhteiskunnalle tuottamattomista.  Kylmää on nykyajan ihmisten sydämmissä.

Noormarkun Notariaatti  hoitaa Edunvalvonta sopimuksia , nämä asiat pitää hoitaa kuntoon niin kauvan kun ollaan vielä siinä kunnossa, että oma ymmärrys rittää.


Noormarkun Notariaatista saa nyt myös kaupanvahvistajan palvelut.







Avainsanat:  Kuolema, edunvalvonta , kaupanvahvistus, testamentti , perunkirjoitukset . lakiasianpalvelut . metsäpalo, taivas , vanhukset , pilvi , pilvet  Noormarkku, Pomarkku. Lavia , Siikainen. Merikarvia

2 kommenttia:

  1. Hi! I could have sworn I've visited this website before but
    after going through a few of the posts I realized it's new to me.
    Nonetheless, I'm certainly delighted I came across it and I'll be bookmarking it and checking back frequently!

    VastaaPoista
  2. This piece of writing presents clear idea in favor of the new visitors of blogging, that in fact how
    to do blogging and site-building.

    VastaaPoista