Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Ei google aivan kaikkea tiedä.....Not google quite everything you know....Googlar inte riktigt allt du vet ....Google nicht alles, was Sie wissen ... No busca en Google todo lo que sabes ...Non cerca su google tutto quello che sai ... Не гуглиет все, что вы знаете ...

 Kun on kaikenlaistta kamera krääsää kertynyt  nurkiin, niin olen niitä  aina sillointällöin  inventointu.  Google on ollut hyvä apuväline tähän ,  noin niikuin ylipäätään.   Vaimon kanssa ollan naurskeltu kun google on poiminut meidän kahdenvälistäa keskusteluista illalla sägystä  keskusteluaiheen  ja seuraavana aamuna facebokissa on ollu  illan keskutelun aihesseen sopiva mainos.

Eilen  tuli kuitenkin sellainen rasti googlelle ettei se tiennyt mistä oli kysymys kun kyselin siltä  Popular 2 salamalasiteen tietoja.

Minulla yksi käyttämätön Popular  2  täsmääjä  alkuperäispakkauksessa.  Guuglelle annoin  tehtäväksi hakea tästä tietoja, eimerkiksi valmistuvuoden.  Kirjoitin hakukentään Popular 2  Morris photo Ltd  Japan 
Vaan eipä google  löytänyt Morris photoa , tai tavallaan löysi kun  autoja ja   kalastussiimojen  kuvia löysi  joissa oli morris valmistaja.  Koitin  muitakin erimuotosia hakusanoja muttei tulos siitää parantunut.Minulla on toinenkin Popular 2 salamalaite , kamreran lisälaite  josta nämä kuvat  jottei alkuperäsipakkausta tarvinnut avata   kuvausta varten.


Popular 2 salamalaite käyttää AG 1- ja lasikantalamppuja .   Se ei vrmaan ole ollut mikään huipputote alallaan mutta varmaan sekin on asiansa hoitanut sisätiloissa kuvataessa edullisella kameralla.Suomalainen maahantuoja on kuitenkin ollut  jollain tavoin merkittävässä asemassa Japanilaiselle   Morris photo Ltd. lle  kun pahvipakus on varustettu  suomaisilla kielen  käännöksillä .  Muissa kameroiden lisälaite salamoilla ei minulle ole tullut vastajaan termi täsmääjä.  On se kuitenkin  jotenkin ymmärättevä kun sen kautta kun suljinaika pitää täsmätä kameran ominasuuksiin.

Voiman lähteenä Populr 2  on  Hellesens   404   15 voltin  paristo.    Niitäkään ei enää valmisteta .  Tosin ei kai ole tarpeenkaan kun nämä  laitteet ovat enemmänkin  keräily ei käyttö tavaraa. 
Tämän Popullar 2  mukana sain Sylvania  FB 1b   lasikanta lamppuja.   Muitakin valmistajia on ollut kuten phillips .  Google ei löytönyt Popular 2 salamalaitetta made in japan mutta näitä Sylvana  lasikantalamppuja  on kyllä  ebayssäkin  myytävänaä.  https://www.ebay.fr/itm/SYLVANIA-FLASH-FB-1b-10x-/353078651487
Tänään keskiviikkona 3.3.2021  ammu aukesi  kirkkanna ja plusasteitakin oli 2.5   Taivaalla näkyi kuitenkin jo pilvi, tästä päivästä tuleekin eilistä harmaampi. 


Tänään pitäsi saapua porin perusturvasta hoitovälineitä  kotiovelle .  Saapa nähdä  kuinka monta lansettia tällä kertaa tulee.  Porin perusturvalla on näet varaa käyttää koulutettuja käsiä pusittamaan  lansetteja kaksikymmentäkappaletta  pieneen muovipusiin ja solmia  se  vaikka lansetteja saa 100 kpl  pahvirasiassa.  

Mahtaako se tietää edes sitä että  vihne on ohrassa eikä kaurassa ja lehmä vasikoi, hevonen varsoo ja sika porsii.  Päivän korona uutinen   Eteläafrikkalainen  korona viirus muunos levisi yhdellä bussimatkalla,  64 tartuntaa. 


1 min 


Kaikenkaikkiaan THL :  tänään todennut Suomessa 797 uutta  korona tartuntaa   joista satakunnassa 65   Kaikkein päiväkohtainen lukema tähän mennessä 

Hyvää päivän jatkoa lukijoilleni 


Ps.  Mahtaako google nyt löytää Popular 2 salamalaiteen kun   kun sen nimen postauksessa monta kertaa mainitisin ?


Nyt on popular 2 postauksesta kulun  pari viikkoa ja google tarjooaa popular 2 kyselyssä  kasvihuoneita.


https://www.google.fi/search?sxsrf=ALeKk03US44GnLbZcVT8Aw6tEOl1P46lPA%3A1615471599755&source=hp&ei=7yNKYPmZLOmjgwffwZzwDA&iflsig=AINFCbYAAAAAYEox_zUjXvy7igcsIyd0XWJZ3Ozxj0tz&q=popular+2&oq=&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYATIHCCMQ6gIQJzIJCCMQ6gIQJxATMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnMgcIIxDqAhAnUABYAGDChwxoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCqAQdnd3Mtd2l6sAEK&sclient=gws-wiz1 kommentti: