Tomaatti kuuluu Italianpataan tärkeänä raaka-aineena.
Italianpata on helppo valmistaa ja herkullinen syödä
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi/valkosipulijauhetta
400 g jauhelihaa
1-2 prk tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyrettä
1 lihaliemikuutio
oreganoa, mustapippuria, basilikaa
2-3 dl vettä
2 dl tummaa pätkäspgettia
1 herne-maissi-paprika-pakastepussi
# ruskista jauheliha
# lisää pilkottu sipuli joukkoon
# lisää tomaattimurska + pyre
# lisää mausteet ja liemikuutio, kaada vesi päälle
# laita spagetit joukkoon
# anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia
# lisää herne-maissi-paprikat, anna kypsyä vielä hetken
Italianpadasta tuli perheen yllätys herkku ja se maistuu lapsillekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti