Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 8. marraskuuta 2019

Ei kauppareissua ilman tapahtumia...No business trip without events ... Ingen affärsresa utan händelser ... Keine Geschäftsreise ohne Events ... Нет деловой поездки без событий ...Ningún viaje de negocios sin eventos ...

Viimeaikoina on ollut valkouvadokuumentoitavaa  joka kauppareissulla jonka olen tehnyt  Taiteilija Markku Mäkelän kanssa .  Eilen kävimme punaisenlihan ostoksilla  porissa PICKnPAY sekatavara kaupassa-  Siellä oli tarjolla  Kivikylän kotipalvaamon porsaan lapa / etuselkää puoli-ilmaiseksi, vain 1.99  kilo.    Vähän meille kiire tuli kun kun ilmoituksessa luki että lihaa myytiin porissa klo  9 - 16  välisenä aikana.    Liekö se tulevasuutta  , että suomessa joudutaan jonottamaan ja odottamaan koska  lihaa tulee  kauppaan ostettavaksi ,aivan kuin aikoinaan Neuvostoliitossa jossa vielä 1980 luvulla  joutui kaikkea ruoka ja kuutustavaraa odotamaan kaupaan saapuvaksi.  Ja kun saapui, niin ei vältämättä kaikille haluttu tuote-erä riitänyt.   Niihin aikoihin minäkin pääsin AY-matkalla Leningrarissa käymään, silloin siellä sukkahousut ja balografmustekynät oli kovaa valuttaa.




Suomalainen superior Kirjolohi PICKnPAY :ssä maksoi 4.99 kilo.   Minä ostin Porsan lapaa, Kivkylän hernekeittoa  ja castellon mustahome justoa ja yhden saksalasen, Mecklenburger  pilsener oluen sekä Norjan merilohi fileen , se maksoi 9,99 neuroa kiloa .



Poriin menessä tuli vastaan porin pelastuslaitoken paloautoaja vilkut pääe, olivat hälytysajossa


Ulvilasta tuli tikasauto


Noormarku terveysasemalla oli ollut sähkölpalo,   valaisimen kuristin oli kärähtänyt josta noussut käry oli savunilmaiseman   hälytyksen tehnyt.   Noormarkun paloasemalta oli lähtenyt paikalle kaikki yksiköt ja kaiken kaikkiaan paikalla kävi  pori pelastuslaitokselta  seitsämäntoistayksikköä.






Tänään torstaina 8.11. 2019  saa porin seudulla talvisia lumivalokuvia, sää on eilisetä lauhtunut - 2.4 asteseen ja yöllä   on pari   / kolme senttiä lunta satanut




Huomenna ei sitten enää lumikuvia saada kun  sää lauhtuu enisestään.  Lauvantain vastaisena yönä sataa vettä ja  päivällä ollaan senverran plussalla että maa taas mustuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti