Moneen päivään ei ole satanut vettä taivaalta ja tuulikin on maisemaa kuivannut. Noormarkunjoen alajuoksullakin vedenkorkeus on laskenut ja nyt pääsee ottamaan harvinaisemmasta kuvakulmasta valokuvia Myllykoskella kuivin jaloin. Tässä uusikuvakulma Noormarkun joen Myllykoskesta ylävirtaan.
alavirtaan
Noormarkun joen vesi on kyllä kirkasta ja puhdasta. Ruskea väri johtuu pohjan mudasta. Kevät tulvan mukana kulki kaikenmoista moskaa yläjuoksulta ja osa sedimenttistä jäi Myllykosken pohjaan.
Vesi peto nousee vedestä
Tällä kertaa objektiivina oli AF Nikkor 28-70mm 1:3.5-4.5 tämä Nikon objektiivi tuli uutena tuotantoon 1992 ja se oli vakiolinssi Nikon F100 Runkoon. AF Nikkor 28-70mm oli Nikonin ensimmäinen hybridi asfäärinen, minkä vuoksi se antaa suurta suorituskykyä pienessä paketissa.
Kuivuus kiusaa viljapeltojakin, Ohrapelto on keltainen vaikkei vielä kunnolla ole tähkää.
punainen Citroen C 6 Saksan rekisterissä
Kotiseututalo Kahari on vielä opastetusti auki arkisin
Iskä osta mun mopoon uusi takarengas
Piti tulla helle päivä tänään torstaina 26. heinäkuuta 2013 mutta ovela sumupilvi on Noormarkun lämpöä on kyllä nyt kello 9.30 +19.2 astetta celsiusta, Joten kyllä lämpötila pääsee nopeasti nousemaan helteelle jos vain tuo pilvi väistyy. On kyllä tyyntä ettei se nopeasti tapahdu.
Täytyy varmaan tänäänkin jotain syödä:
Grillattua lohta fetajuuston ja pastan kera
4 palaa lohifilettä, jokainen 150-200g
4 palaa parmankinkkua
4 pientä oksaa rosmariinia
200 g kesäkurpitsaa
100 g fetajuustoa
1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
200 g täysjyväspagettia
Sytytä grilli ja odota että siihen tulee hyvä hiillos. Laita rosmariininoksa jokaisen lohipalan päälle. Kiedo jokainen pala parmankinkkuun ja kiinnitä hammastikulla. Huuhtele ja leikkaa squashista pitkiä, paksuja paloja juustohöylällä. Muusaa juusto isossa kulhossa ja sekoita öljy siihen. Puserra valkosipuli joukkoon. Keitä spagetti. Lisää kesäkurpitsa veteen kun keittoajasta on enää minuutti jäljellä. Kun pasta on melkein valmis laita lohet grilliin. Kalan grillaukseen menee vain muutama minuutti, sen pitäisi jäädä kiinni tiukasti lihaan. Käännä kerran grillauksen aikana. Huuhtele pasta. Kaada joukkoon fetajuusto. Tarjoile tomaattisalaatin kera. Voit myös tehdä ruuan tavallisessa uunissa. Paista 175 asteessa 12 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti