Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 25. heinäkuuta 2013

Uusi kuvakulma Myllykoskelta…..The new angle of view Myllykoski .....Den nya bildvinkel Myllykoski .....El nuevo ángulo de visión Myllykoski .....O novo ângulo de visão Myllykoski .....Der neue Blickwinkel Myllykoski .....De nieuwe beeldhoek Myllykoski .....Nowy kąt widzenia Myllykoski .....Le nouvel angle de vue Myllykoski .....Il nuovo angolo di vista Myllykoski .....Новым углом зрения Мюллюкоски .....ビューMyllykoskiの新しい角度.....新的角度来看米吕科斯基.....Η νέα οπτική γωνία Myllykoski .....Görünümü Myllykoski, yeni açısı .....Den nye synsvinkel Myllykoski .....Uus vaatenurk Myllykoski .....

 

Moneen päivään ei ole satanut vettä taivaalta ja tuulikin on maisemaa kuivannut. Noormarkunjoen alajuoksullakin vedenkorkeus on laskenut ja nyt pääsee ottamaan harvinaisemmasta kuvakulmasta valokuvia Myllykoskella kuivin jaloin.  Tässä uusikuvakulma Noormarkun joen Myllykoskesta ylävirtaan.

myllykoski 050

alavirtaan

myllykoski 044

 

myllykoski 048

 

myllykoski 054

 

myllykoski 058

 

myllykoski 059

 

myllykoski 060

 

 

Noormarkun joen vesi on kyllä kirkasta ja puhdasta.  Ruskea väri johtuu pohjan mudasta. Kevät tulvan mukana kulki kaikenmoista moskaa yläjuoksulta ja osa sedimenttistä jäi Myllykosken pohjaan.

 

myllykoski 026

Vesi peto nousee vedestä

myllykoski 039

Tällä kertaa objektiivina oli AF Nikkor 28-70mm 1:3.5-4.5 tämä Nikon objektiivi tuli uutena tuotantoon 1992 ja se oli vakiolinssi  Nikon F100 Runkoon. AF Nikkor 28-70mm oli Nikonin ensimmäinen hybridi asfäärinen, minkä vuoksi se antaa  suurta suorituskykyä  pienessä paketissa.

Kuivuus kiusaa viljapeltojakin, Ohrapelto on keltainen vaikkei vielä kunnolla ole tähkää.

kannukaupunki 061

 

punainen Citroen C 6 Saksan rekisterissä

myllykoski 062

Kotiseututalo Kahari on vielä opastetusti auki arkisin

myllykoski 009

 

Iskä osta mun mopoon uusi takarengas

kon tullen keäpäivä kuvat 037

Piti tulla helle päivä tänään torstaina 26. heinäkuuta 2013 mutta ovela sumupilvi on Noormarkun lämpöä on kyllä nyt kello 9.30 +19.2 astetta celsiusta, Joten kyllä lämpötila pääsee nopeasti nousemaan helteelle jos vain tuo pilvi väistyy.  On kyllä tyyntä ettei se nopeasti tapahdu.

 

Täytyy varmaan tänäänkin jotain  syödä:

Grillattua lohta fetajuuston ja pastan kera
4 palaa lohifilettä, jokainen 150-200g
4 palaa parmankinkkua
4 pientä oksaa rosmariinia
200 g kesäkurpitsaa
100 g fetajuustoa
1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
200 g täysjyväspagettia
Sytytä grilli ja odota että siihen tulee hyvä hiillos. Laita rosmariininoksa jokaisen lohipalan päälle. Kiedo jokainen pala parmankinkkuun ja kiinnitä hammastikulla. Huuhtele ja leikkaa squashista pitkiä, paksuja paloja juustohöylällä. Muusaa juusto isossa kulhossa ja sekoita öljy siihen. Puserra valkosipuli joukkoon. Keitä spagetti. Lisää kesäkurpitsa veteen kun keittoajasta on enää minuutti jäljellä. Kun pasta on melkein valmis laita lohet grilliin. Kalan grillaukseen menee vain muutama minuutti, sen pitäisi jäädä kiinni tiukasti lihaan. Käännä kerran grillauksen aikana. Huuhtele pasta. Kaada joukkoon fetajuusto. Tarjoile tomaattisalaatin kera. Voit myös tehdä ruuan tavallisessa uunissa. Paista 175 asteessa 12 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti