Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kaiken maailman vatipäät sitä niittokoneen ohjaimiin pääseekin …Die ganze Welt ist eine Platte endet der Mäher Fahrer fahren kann ...All the world's a platter ends of the mower drivers can drive ...Hela världen är en platta ändar av gräsklipparen förare kan köra ...En general, el vapor del mundo, encabeza los drivers cortacésped capaces de conducir ....No geral, o vapor do mundo lidera os drivers cortador capaz de conduzir ....Overall, stoom van de wereld het hoofd van de maaier chauffeurs kunnen rijden ....Ogólnie rzecz biorąc, para na świecie głowic sterowniki kosiarki mógł jechać ....Globalement, la vapeur du monde dirige les pilotes de la tondeuse en mesure de conduire ....Nel complesso, il vapore del mondo, dirige i driver di rasaerba in grado di guidare ....В целом, пара в мире возглавляет косилки водителей в состоянии вести ....全体的に、世界の蒸気を駆動することができる芝刈り機ドライバーヘッド....总体而言,世界的蒸汽头割草机驱动器能够驱动....Συνολικά, ατμού στον κόσμο κεφάλια τους οδηγούς χλοοκοπτικό θέση να οδηγήσουν ....Genel olarak, dünyanın buhar götürmek mümkün biçme makinesi sürücüleri kafaları ....Üldiselt maailma auru pead niiduk juhtide võimeline juhtima ....

 

Täydellinen kesäaamu, taas tuli todistetuksi se että asfaltti  ja betoni on joidenkin mieli KUKKA kasvi. Talkkari aloitti kauniin vanhan syreenipensaan raiskaamisen ja nyt kun  pensas oli sen verran toipunut että siitä olisi saatu muotoiltua uutta kasvua nätimmäksi, tulee PORINKAUPUNGIN VIIKATEMIES  ja runtelee koko vihreyden pois.

 

vatipää 020

Täytyy tarkistaa rajankulku että mahtoiko olla edes kaupungin puolella.

vatipää 017

 

vatipää 014

Muuten työ jäi keskeneräiseksi

vatipää 016

 

Ja kuka siivoaa pyörätien , ilmeisesti seuraava isompi tuulenpuuska.  Jos haluaisin betoniviidakossa asua niin olisin sellaiseen muuttanut. Tähän taloon muutin sen kauniin pihan ja vihreän ympäristön johdosta.  Oletin naivisti sen säilyvän loppuelämäni ajan.

roskat 001

PS.  Finpyyntiellä on kyllä Lehmuksen oksat niin matalalla pyöräntien päällä ettei kävellen mahdu alta…

 

Pujot Niittokoneen käyttäjä jätti pystyyn. 

Pujo on pahimpia siitepölyallergian aiheuttajia, koska se tuottaa muita kasveja enemmän siitepölyä, joka leviää tuulen mukana. Pujoa yritetäänkin sen takia hävittää sen tavallisilta kasvupaikoilta: tienvarsilta, joutomailta ja niityiltä.
 
 
pujo 002
 
Pujo (Artemisia vulgaris)
pujo 006
Aiemmin tapahtunut
 
Turha kai sitä kaadettua syreenipensaita on kaivata Lue juttu alla olevasta linkistä
 
http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2013/05/turha-kai-sita-kaatunutta-maitoa-on.html
 • Esko Juhani Hirvonen ja IMatt Ikonen tykkäävät tästä.

 • IMatt Ikonen Olen huomannut myös että haitallisesti levinnyt kurttulehtiruusu on niittäjien säästämä, samoin huopaohdake josta on riesaa vaatteissa ja eläimissä olevine takiaisineen. Eipä noille varmaan mitenkään anneta ohjeita tai opetusta.

 •  

 • 7 minuuttia sitten · Tykkää · Poista esikatselu

 • Teuvo Vehkalahti IMatt ikonen, olen saanut parhaat leppäkerttu valokuvat ohdakeen kukalta..http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2011/07/kaksi-eri-kehitysvaiheessa-olevaa.html

  Teuvon kuvat -Teuvo images: Kaksi eri kehitysvaiheessa olevaa leppäkerttua. Two different stages...

  ttvehkalahti.blogspot.com

 • Porin kaupunki - Puistotoimi

  www.pori.fi/tpk/viheralueet/puistotoimi.html

  ... hoito sekä puutarhaneuvonta. Puistotoimen vastuualue on osa Porin teknistä toimialaa. ... Vastuualueen päällikkö: Kaupunginpuutarhuri Ismo Ahonen, puh.

  Vastuualueen päällikkö:

  Kaupunginpuutarhuri Ismo Ahonen, puh. 044 701 1751

  Viheralueiden kunnossapito:

  Viherhoitopäällikkö Veijo Marin, puh. 044 701 1752

   

  Porin Kaupungin kasaa on tyhjä mutta ilkivallan ja kiusantekoon näyttää varallisuutta riittävän.

 •  

 • Kirsti Kaarina Ahonen Jälyn näköstä on on...

   

 • Maija-Liisa Malinen On niin kertakaikkisen typerää, että tommosta pientä ruohonplänttiä jyrsitään tommosella helvetinkoneella. Pikku trimmerillä kun se tulis hyväksi ihan suitsait. Mut sillon pitäs seistä ja se kai on ihan mahdotonta näille "konemestareille".

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti