Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 4. heinäkuuta 2013

Mahtoi Krishan-Miestä harmittaa Porin keskustan hiljainen bisnesilmapiiri…. I wonder if Krishan-Man upsets the quiet city center of Pori business activities ....Jag undrar om Krishan-Man upprör lugna centrum Pori verksamhet ....Me pregunto si Krishan-Man altera el centro de la ciudad tranquila de actividades comerciales Pori ....Eu me pergunto se Krishan-Man vira o centro da cidade tranquila de atividades empresariais Pori ....Ich frage mich, ob Krishan-Man stört das ruhige Zentrum von Pori Geschäftstätigkeit ....Ik vraag me af of Krishan-Man verstoort het rustige centrum van Pori zakelijke activiteiten van de stad ....Zastanawiam się, czy Krishan-Man zakłóca spokojne centrum miasta działań Pori biznesowych ....Je me demande si Krishan-Man bouleverse le centre-ville calme d'activités commerciales Pori ....Mi chiedo se Krishan-Man sconvolge il tranquillo centro di attività commerciali Pori ....Интересно, если Krishan-Man нарушает тихом центре города Пори деятельности бизнеса ....KRISHANマンはポリの事業活動の静かな街の中心を崩しているのだろうか....我不知道如果KRISHAN人搅得安静的城市中心波里业务活动......Αναρωτιέμαι αν Krishan-Man αναστατώνει την ήσυχη κέντρο της πόλης του Pori επιχειρηματικές δραστηριότητες ....Krishan-Man Pori iş faaliyetleri sakin şehir merkezine kızdırdı merak ediyorum ....a ei tea, kui Krishan-Man häirib vaikne kesklinna Pori äritegevust ....

 

Mies on Krishna -liikkeen jäsen ja sitoutunut noudattamaan liikkeen oppia ja elämäntapaa, periaatteita, jotka kieltävät monille välttämättömät nautinnot.

pori reissu 013

Mutta miten sopii nautainottomaan elämään että Krishna-miehellä oli nainen mukana Porin kävelykadulla.

Ulkomaalainen nainen kerjää rukousasennossa Porin kävelykadulla

pori reissu 042

Porin keskusta ka kauppatorin hiljaiseen kaupankäyntiin vaikuttaa Porin kaupungin pysäköintipolitiikka. Normaali kesäarkipäivänäkin ne harvat 24h ilmaiset parkkiruudut  olivat täynnä. Suurin piirtein yhtä paljon oli ihmisiä kauppatorilla ja kävelykadulla kuin autoja ilmaisella parkkipaikalla.

pori reissu 005

Viereisellä maksullisella parkkipaikalla oli paljon vapaata tilaa.

pori reissu 008

Nykyhallitus on nostanut arvonlisäveroa ja lääkkeiden omavastuuosuuskin on noussut 7.5%. Aina vaan pitää tarkemmin laskea mihin rahat riittää. Arvonlisäveron korotukset vähentävät kaupankäyntiä ja kun vielä kaupunki hankaloittaa asiakaan pääsyä kauppiaan luo niin yksityinen kulutus pienenee ja lama syvenee.

pori reissu 063

Yksi porin hiljaisesta kaupankäynnistä kärsivä yrittäjä on Antikvariaatti Markku Ranta, Nortamonkatu 1. Taideyrittäjä, taiteilija Markku Mäkelä ostaa toiselta Markulta Masi sarjakuvakirjoja 6 eurolla. Kuudella eurolla ei saa edes pientä lounasta porin kuppiloista.

pori reissu 064

Markku ja Masi

pori reissu 059

kukkia auringossa 011

 

 

 

 

Poriin rakennetaan 16-kerroksista tornitalon  Linnainmaankulmaan Isolinnankadun ja Mikonkadun kulmaan, mutta siinäkin on jotain rakennuslupa ongelmia ja rakennusmiehiä uhkaa pakkoloma. Hallinto-oikeus hylkäsi 16-kerroksisen talon rakentamisesta tehdyt valitukset, mutta asiasta on valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

pori reissu 012

Aurinkokaan ei eilen Porinakauppatorilla hellinyt, vain + 19 astetta oli lämmin

pori reissu 017

Kauppiaat ja asiakkaat, molemmat vanhenee

pori reissu 018

 

pori reissu 026

 

pori reissu 027

 

pori reissu 028

Mansikkapaikalla oli oli pientä jonontynkääkin kun Markku mansikoita osti

pori reissu 052

Mansikat Porin kauppatorilla maksoivat eilen 3€ litra

pori reissu 054

Yrittäjät Markku Mäkelä ja Olavi Jokela Noormarkusta  toriparlamentin äärellä

pori reissu 055

http://www.miranella.fi/

Herneen paloista Markku maksoi 5 euroa/2 litraa

pori reissu 048

Kirsikat olivat 4 euroa litra ja ne menivät Markun naisväelle..

pori reissu 045

Hiljaiselta Porin kauppatorilta pääsee sentään helposti pois.  Aivan vieressä on kiireisemmälle taksiasema, Linja-autoasema on 0.7 kilometrin päässä, rautatieasema 1.1 km matkanpäässä  eikä lentokentällekään ole kuin 2.5 kilometriä

pori reissu 031

Huumoriakaan ei ole unohdettu kun Aleksis Kiven sanoja mukaillen kun tuulet Poriin, siellä pistetään pärekoriin ja vedetään pitkin torii. Kahvasta kiinni yhdellä kädellä, muutama heilautus, lantio eteen ja ...  Lauseen muistoksi on porin torilla iso pärekori

pori reissu 036

 

 •  

 • Oiva Kaltiokumpu

  Juha Mieto Metsäkeskuksen osastolla Seinäjoella tänään.

  Juha Mieto Metsäkeskuksen osastolla Seinäjoella tänään.

 • Riitta Laine ei ei itekki tekee töitä et pärjää ja paljo .tääkin on hyvin toimeen tulevan oloinen ihminen .....

   

 • Sana Mustonen Mun mielestä, jos jollain on pokkaa tolleen nöyristellä joka päivä, hän on jokaisen lanttinsa ansainnut. Keneltä se muka on pois?

   

 • Teuvo Vehkalahti Tukka pesty eikä muutenkaan haissut...

   

 • Erkki K Kangas Jos ei tipu rahaa, se on pois niiltä pukumiehiltä, jotka ne rahat kerää... tyttö tuosta ei juuri mitään saa.

   

 • Pekka Koivisto Ei tossa ole pokasta kyse. Noita on kusetettu. Noilla ei itsellä ole takuulla varaa matkustella maasta toiseen kerjäämässä. Ja jos on niin ne ei tartte rahaa koska eivät maksa verojakaan. Täysin lähimmäisten hyväksikäyttöä ja pahimmassa tapauksessa ryöstöä.

 • Tero Kuusimäki · Henkilön Ari Jalonen ja 4 muuta kaveri

  ihmiskauppaa

  Maija-Liisa Malinen Mulla on tossa just luettavana kirja Toinen Mahdollisuus. 20 vuotta se ja 2 muuta Krsna-liikkeen kirjaa ovat oottaneet lukijaa. Kaikki 3 sain sillon 20v sitten yllättäen ja pyytämättä sekä ilman, että ois maksua pyydetty. Kolme eri keltapukusta kaapuniekkaa lahjotti kirjat ja nyt siis alotin ensimmäisen, joka kertoo hindujen jälleensyntymisopista. Ihan mielenkiintosta.

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti