Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Silta, on se Noormarkun ja Porin kaunein…The bridge is Noormarkku the most beautiful ...Bron är Noormarkku den vackraste ...El puente es Noormarkku la más bella ...A ponte é Noormarkku a mais bela ...Die Brücke ist Noormarkku die schönste ...De brug is Noormarkku de mooiste ...Most jest Noormarkku najpiękniejszych ...Le pont est Noormarkku la plus belle ...Il ponte è Noormarkku la più bella ...Мост Noormarkku самых красивых ...ブリッジはNoormarkku最も美しいです...这座桥是Noormarkku最美丽的...Η γέφυρα είναι Noormarkku το πιο όμορφο ...Köprü Noormarkku en güzel ...Sild on Noormarkku ilusamaid ...


Isotalon ja Vainiolan välissä virtaa Noormarkunjoki. Sen yli pääsee valkoista kaarisiltaa pitkin. Silta on Noormarkun ja Porin kaunein silta.
.
kuva 002

parvekekuvat 002

Sillan kaaren korkeimmalla kohtaa, sillan keskellä on valkoiset puiset puutarhapenkin joille on hyvä istahtaa ja nautiskella Kulttuurimaisemasta.  Kaarisillalla on otettu monet hää- ja muotovalokuvat. On sillalla pusattukin.  
parvekekuvat 005
Vainiolansilta  on kevytrakenteinen kävelysilta joka istuu kulttuuriympäristössä saumattomasti
A silta perhonen 036
Noormarkun kaunein Silta
A silta perhonen 033
Voi vain kuvitella 1800 luvun elämää Isotalossa ja sen puistossa.  Nykyisin iltavalo tavoittaa vain Isotalon tornin.  Kulttuurimaisema on hoidettu eikä se ole umpeenkasvanut mutta lehmukset ja muut puut ovat kasvaneet vuosisadassa varjostamaan rakennuksia.
siltl ippe 049

11.7.2105 Häävalokuvaus15.6.2015 Helsingin vaapa taidekoulun maalari

Alla  olevasta linkistä kattava rakennuskanta kuvaus  Noormarkun Bruuki alueen rakennuksista
http://www.pori.fi/material/images/hallintokunnat/kaupunkisuunnittelu/yleiskaavat/noormarkku-toukari/ruukinalue/64mNlhPqD/Noormarkun_ruukin_alueen_rakennusinventointi.pdf • SuomiAreena, Pori, jazzkatu, Ravintola Bison  18.7 klo 12:15-13:30

 • Onko energia Suomessa kallista?
  Miltä näyttää energiaintensiivisen teollisuuden tulevaisuus?
  Missä menee veronmaksajan kipuraja?
  Entä pitäisikö saunominen kieltää energiatehokkuussyistä?
  Näihin ja muihin kysymyksiin haetaan vastausta Energiateollisuuden järjestämässä paneelikeskustelussa SuomiAreenalla 2013. Torstaina 18.7. Porin heinäkuisessa helteessä toisiaan haastamassa ovat:
  - kansanedustaja Sirpa Paatero (sd.)
  - kansanedustaja Tom Packalén (ps.)
  - kansanedustaja Mauri Pekkarinen (kesk)
  - elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.)
  - elinkeinoasioiden päällikkö Olli Koski (SAK)
  - johtaja Leena Mörttinen (EK)
  - puheenjohtaja Matti Rintanen (Energiateollisuus ry)
  Yleisö voi osallistua keskusteluun lähettämällä kysymyksen tai kommentin reaaliaikaiselle viestiseinälle. Tilaisuudessa julkistetaan lisäksi Energiateollisuuden teettämän kansalaiskyselyn tulokset. Kyselyllä selvitetään kansalaisten näkemyksiä muun muassa energian hintaan ja energiatehokkuuteen liittyen.
  Tule mukaan kuuntelemaan ja kertomaan mielipiteesi!
  Lisätietoja:
  Eeva Kalli
  Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Energiateollisuus ry
  044 355 4400
 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti