Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Helle sekoitti sun pään….Heat to be confused with your head ....Värm att förväxla med huvudet ....El calor se debe confundir con la cabeza ....Aqueça deve ser confundida com a sua cabeça ....Erhitzen, mit dem Kopf verwechselt werden ....Verhit te verwarren met je hoofd ....Podgrzać mylić z głową ....Chauffer être confondu avec votre tête ....Riscaldare confondere con la vostra testa ....Нагрейте путать с головой ....熱はあなたの頭と混同しないように....热量被混淆了你的头......Ζεσταίνουμε πρέπει να συγχέεται με το κεφάλι σας ....Başını ile karıştırılmamalıdır ısı ....Opvarm at forveksle med dit hoved ....Varm forveksles med hodet ....Hellesi segada oma peaga ....

 

Pori liitoksen jälkeen Noormarkusta on tullut levottomampi ja väliinpitämätömämpi paikka. Yhteistä omaisuutta turmellaan kirjoituksin ja piirustuksin ja sillankaiteita rikkomalla. Osterin päädyssä päivystää ammattipummi joka välittää mopopojille tupakkaa  ja pussikaljaa. Nyt ilkivallanteko on levinnyt yksityisalueillekin. Aiemmin Ahlströmin tyhjienpullojen varastoihin on murtauduttu mutta helleviikonloppu oli jonkun tai joidenkin pään sekoittanut totaalisesti.  Vainiolan sillalle oli tyhjennetty iso jauhesammutuspullo.

Vesuri oli jäänyt Vainiolan sillalle ja sillan tummakansi oli harmaana jauhesammuttimen jauheesta.

sitruuna perhonen taidkuvia 037

 

sitruuna perhonen taidkuvia 039

Pieni järjenhiven oli ilmeisesti auringonpistoksesta kärsivään päähän jäänyt kun vain yksi tammenoksa oli vesurilla katkaistu.

sitruuna perhonen taidkuvia 041

Muuten pitkin Isotalonpuistoa oli jauhesammutinta käytetty.

sitruuna perhonen taidkuvia 042

 

sitruuna perhonen taidkuvia 043

Tämän sinänsä harmittoman päähänpiston tekee vakavaksi sen että Iso jauhesammutinpullo jostain anastettu. Alkusammutus välineet on tarkoituksella laitettu sellaisille paikoille joissa oletetaan niistä olevan apua mahdollisen tulipalon sattuessa. Nyt sitä ei siellä ole jos tarvetta ilmenee.

Jauhesammutuspullo oli sen tyhjennettyä heitetty Noormarkunjokeen josta sen täytyy jonkun pois hakea. Noormarkunjoen virtaus on nyt pienimillään kun ei ole satanut. Joen pinnassa näkyy sammutusjauhe vanat.  Onko tämä vielä ympäristörikoskin?

kärpäset jauhesamutin joessa 041

Eilen olisi vielä löytynyt Vainiolan sillalta kengänpohjan jälkiä tunnistettavaksi.

sitruuna perhonen taidkuvia 211

Isotalon puisto on yksityisaluetta, mutta siellä on saanut kulkea rajoituksetta. Kun Noormarkussakin menee näin levottomaksi niin kuinka kauan se on enää mahdollista?

 

sitruuna perhonen taidkuvia 201

 

Heinäkuun lopun DigiArt teos

Noormarkunjoen Rannalla

sitruuna perhonen taidkuvia 126

 

 • Markku Varjonen Nyt olen mukana, vaikken voi olla millään muotoa päättämässä. Porin kaupungin Noormarkun kaupunginosaan on perustettava Aluepormestarin virka. Seurauksia on ylen ja syyt, joista ei voine vielä keskustella. Ehdotan:Noormarkun aluepormestariksi

   

 • Markku Varjonen taiteilija, valokuvaaja Teuvo Vehkalahtea. Ansiot eli meriitit ovat tunnustetun yksiselitteiset.

   

 • Markku Varjonen Ja kirjoitusvirheistäni saanen T. Vehkalahdelta satikutia. Otan nöyrästi häveten ne vastaan.

   

 • Markku Varjonen Vaakuna puutavaran pinnassa.

   

 • Riitta Laine Jollai ei oo ollu mitä tekemistä ko on tuon tehnyt Typerä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti