Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 27. heinäkuuta 2024

Pelle Hermanin leikkipuistossa syntynyt Vanhan ihovaurio parantunut...Gamla hudskador läkt...Old skin damage healed...

 Kolme viikoa sitten loukkasin polveni porin Pelle Herrmannin leikkipuistossa vierailesani siellä lapsenlapseni Siirin  (2 v )  kanssa.  Siellä on kaikemoisia esteitä jonka ylitys ei kuuskymmentäviisi vuotiaalta oikein tyylikäästi onnistun.  Syitä lienee ainakin pari, ei ollut esim. näkökyvyn mukasia  aurinkolaseja ja vääränlaiset kengät, ja olisihan voinut jätää oikaisematta.  Porin Pelle Herrmannin leikkipuiston pintamateriaalissa, karkeassa hiekassa oli  isompia särmäisiä kiviä joista kompastuessani  syntyi polveen ihovaurio.


Ihovaurion muoto kuvastaa kuitenkin sitä että se syntyi rakkaan lastenapsen  kanssa vietetystä ajassa

Puhdustin sitä ihan vaan käden lämpöisellä kraanavedellä ja suojasin isolla laastarilla joja samalla piti vamma kohtaa kosteana.



Nyt tapahumasta on kulunut kolme viikkoa ja iho vaurio on parantuntu hyvin siihen nähden että olen ikämies.







Tänään lauvantaina 27.7.2024 aamulla näytti siltä ettei tänäänkään taida ns. heinäpoutaa tulla 



Lämpötila tätä kirjottaessa on + 18 astetta 



Pilvinen sää on minulle henkilökohtainen etu, ei tarvitse parantunutta vammakohtaa erikseen suojata.  Uusi vaalenapunaien iho  on altis Auringon UV-säteilylle. 



Mainitakkoon nyt vielä sekin ettei porin kirjurinluodon parkkipaikalla ole sähkauton latauspaikkaa pitemältä tulleille  Pelle Hermannin  leikkipuistossa käviöille. 




Vaikka Porin Pelle Hermannin leikipuistoon on vapaa pääsy niin jäätelöä ostaessa jäi kyllä  paha sivumaku  kun pienen pieni jäätelöpurrki maksoi 5 euroa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti