Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 19. syyskuuta 2020

Uusi facebok kamala ulkoasu...New facebok horrible look....Nytt facebok hemskt utseende.... Nuevo look horrible de facebok.... Neuer Facebok schrecklicher Look.....Новый фейсбок ужасный вид.

 Facebok on uudisatunbutr ja tullut ainakin minulle käyttökelvoton , värimailma huono ja kuvat hyppi silmille.  Kaikki toimninnot monen  hiiren klikkauksen päässä .  Käviätietetoja  ja tavoitetavuutta ei näy  kun on on amerikkalaset ohjelmojat   ovat ehneet käyttöalustasta vaikean käytää, entissen ja hyväksi havaituun verrattuna.   

Aivan kamala tällaista sivua on katsella 


Facebook pyysi palautetta, mutta kun  heitä   koitti huonoista päiviyksestä moittia, niin eipä voinut sellaista palautetta lähettä, nuoleskella ja kehua olsi pitänyt.    Täsä suivaantuneenna poistuin facebookista .  Kyllä käyttäjällä pitäsi olla valinna vapaus ja mahdollissus kiletäytyä pakko tuputukselta.  Toivottavasri Amerikkaliaset saa  Donald Trump    jatkokaudelle  USA n presidentiksi.   Eivät parempaa ansaitse kun pilaavat  sosiaalisen median sivut .  


Saataa olla että muutkin joutuvat lopettamaan facebookin käytön,  asiasta uutisoi ilatalehti 

Facebook ja Instagram saatetaan sulkea – somejätti varoittaa EU:n menneen liian pitkälle

Facebookin palveluiden käyttäminen EU:ssa on vaakalaudalla.

https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/e37282ad-ced9-4628-9795-cd79f44abc86Blogger kin  on tullut huonomaksi käyttää Analytikissä oli ennen Yleiset tiastot  yhden klikkauksen päässä.  mutta nyt pitää montakertaa klikata  eikä siltikään  tilastoista kunnolla selvää saaVanha bloger oli yksinkertaisempi käyttää.  Nyt postauksen teko on monimukaistunut  kun kuvia pitää venutella ,  entiseen verratuna  postauten teko on hitaampaa tehdä. 


Bolekkerin  etusivu on nyt tämän  näköinen ,  se näyttä postaukset, enkä sillä tiedolla  ole merkitystä kaikkein ensimmäiseksi nähdä
Toisella klikkauksela tulee tämä näymä , enää ei mistään  näe maatietoja , mistä on lukijat käynytTeuvon kuvat blogissa on  käyty 171 maastaa  kuvia katsomassa.  Mutta taitaa käviämäärät  kaikkien näiden  " uudistusten "  jälkeen vähetä.  


1 kommentti:

  1. Kun uusi bloggerin käyttöliittymä ilmestyi oletuksena kaikille bloggerin käyttäjille, käytin hyväkseni mahdollisuutta palata vanhaan käyttöliittymään. En tiewdä kauanko on mahdollisuus pysyä vanhassa käyttöliittymässä, mutta niin kauan kuin on mahdollista, en vaihda uuteen käyttöliittymään. Oletko ajatellut mahdollisuutta siirtyä vanhaan käyttöliittymään takaisin. En ole häärännyt uuden version kanssa sen jälkeen kun siirryin takaisin vanhaan, mutta olettaisin, että jossain kohtaa uudessa versiossa on nappi, josta siirtyminen takaisin vanhaan on mahdollista. Kun tarpeeksi moni bloggerin käyttäjä siirtyy takaisin vanhaan käyttöliittymään, on bloggerinkin huomattava, että jotain meni pieleen uuden version kanssa...:)

    VastaaPoista