Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 24. syyskuuta 2015

Vatsalle hyvä Sika nauta jauheliha pitzza ....Gris mage en bra köttfärs pizza ....Stomach good Pig Bovine meat pizza ..... المعدة جيدة الخنازير لحوم الأبقار البيتزا ..........胃好猪牛肉比萨饼.........Желудок хорошо Свиной говядину пиццу .........Stomaco buono suina bovina pizza di carne ...........Magen gut Swine Rindfleisch Pizza .......Estomac bonne pizza à la viande porcine bovine ........Malestar buena carne de pizza porcina bovina ....

Aikuiselle iälle piti elää ennen kuin ymmärsi sen että  jos haluaa vatsan toimivan joka päivä niin pitää joka päivä syödä kahdesti vatsansa täyteen lämmintä ruokaa .  Vaimo on leikkanut perheen ruokakuluista   ja on jo pitkään syöty vain yksi lämmin ateria päivässä.  Tällä on saatu  nelihenkisen perheen ruokakulut pudotettua  alle  seitsämänsadan  euron kuukaudessa ( -700 €).  Siitä on seurauksena ettei vatsa toimi ihan joka aamu.   Tänä aamuna suoli tyhjeni hyvin kun eilen illalla  syötiin vaimon valmistama  Sika nauta jauhelihatäytteinen  pitza, oli siinä anansta ja auran sinihome juustoakin. Sianliha ei ole niin kuivaa kuin naudan liha joten sika ja ja nauta täydentävät toisiaan
Kaiken kruunasi  oman maan tomateista itse valmistettu pizzakastike jota vähän terästetiin punaisella  chilillä.  Tonnikalaakin oli tomatiikastikeessa.  Ruokajuomana  oli  Sandels tölkki pint olut

Oli mahtava tuoksu kun pizzakastike muhi aiemmin päivällä katilassaسوف فنلندا أن تناول الخنزير


Illalla ramaisi mukavasti TV:tä kasellessa  ja uni tuli normaalia aikasiemmin, jo  ennen ilta yhtätoista nukahdin. Aamulla ei sokeritkaan olleet kovin korkealla, 7.5 mmol/l.  Puntarissa en kuitenkaan arvannut käydä vaikka vatsa aamulla hyvin tyhjenikin, aina ylimääräisetä syömisestä  jotain jää kroppaan.


Päivän päiväkävelyllä en muita valokuvia ottanut kuin yhden sarjan  mehiläisistä jotka vielä innokaasti pölyttivät jattipalsamia.

Tänään torstaina 24.92015  on kovin pilvinen sää Noormarkussa / porissa, lämpötila saattaa kyllä nousta yli  plus viidentoista asteen mutta iltapäivällä saapu vesisade.


Tämän päivän voi puhtaalla omatunnolla pitää lukupäivänä.  Luku vuorossa on Olli Jalonen  Miehiä ja Ihmisiä.  Huomenna taas Aurinkokin piven raosta näytäytyy.

Auli Peltoniemi Meillä ei ole koskaan syöty kahta lämmintä ateriaa päivässä. Viikolla molemmat miehet syövät tahoillaan töissä ja minä paperran jotain mitä kaapista löytyy. Kun miehet tulevat töistä mulla on aina ruoka valmiina. Sit illemmalla pieni iltapala. Mies syö yleensä rahkaa kera hedelmien ja marjojen, minä puperran pari leipää. Viikonloppuisin on aamupala ja iltapäivällä ruoka ja sitten iltapala. Tällai meillä.


 Hyvää päivän jatkoa kaikille lukijoilleni


Siat pitäsi lahjoittaa pakolaisten vastaanottokeskuksille ettei hyvä ruoka menisi haaskuun, jos pakolaiskeskuksessa tulee valitusta ruuan suhteen niin pitää vain todeta että maassa maan tavalla.سوف الخنازير أن التبرع لمراكز استقبال للاجئين أن الطعام الجيد سيذهب ممارسة فارغة إذا كان سيتم اختيار مركز اللاجئين فيما يتعلق الطعام حتى تبقى إلا أن أقول في بلد الطريق


Hei haloo! Tämä lienee järjettömyyden huippu. Kotimaista lihaa jalostamatta jätteeksi. Vatineeksi tuodaan mm joulukinkkuja pilkkahintaan muista maista. Joka sekunti menehtyy maailmalla lapsi nälkään. Mutta meillä on varaa käydä työtaisteluita - vaiko onko?

Lihayhtiö HK Scan on kuljettanut sikoja suoraan teurastuksesta kierrätyslaitos Honkajoelle, kertoo Maaseudun Tulevaisuus. Syynä on se, että lihasikoja ei ole pystytty käsittelemään normaaliin tahtiin työntaistelujen takia.

http://yle.fi/uutiset/mt_ruuhkaa_teurastamolla__syomakelpoisia_sikoja_suoraan_jatteeksi/8326813

Kuva: Antti Laakso / Yle 
Kolme sikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti