Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pekka Haavisto toiselle kierrokselle Suomen presidentinvaaleissa.Pekka Haavisto, a second round of the Finnish presidential election.

 

Pekka Haavisto Porin kävelykadulla

Porin jaxx 2011 029

18.8% annetuista äänistä, 573 871 Suomen kansalaista äänesti Pekka Haavistoa. Presidentinvaalien äänestysprosentti oli vähän laimea 72.8 %

Jos Pekka Haavisto voittaa Niinistön Presidentinvaalien toisella kierroksella niin USA:n Presidentti Barack Obama jää toiseksi maailman laajuisessa huomiossa ja Suomi pääsee takaisin maailman kartalle edistyksellisenä ja suvaitsevana maana. Olisihan Pekka Haavisto maailman ensimmäinen avoimesti homoseksuaali Presidentti.

Ja Onko Sauli Niinistönkään perhe-elämä aivan normien mukaista, kun hänellä on kolmekymmentä vuotta itseään nuorempi vaimo.

Suomen sisäpoliittisen katsannon kannalta Presidentin toimenkuva on arvojohtaminen. Uskon että Pekka Haavisto on “pehmeämpi” arvojohtaja meidän tavallisten suomalaisten kannalta, kun on suvaitseva kaikkia kohtaan on myös suvaitseva ja ymmärtäväinen  meitä huonommin toimeentulevia kohtaan. Niinistö on enemmänkin eliitin “kovan rahan” arvojohtaja, jonka arvomaailmassa vain raha merkitsee. Tuottamattomille ihmisille (sairaat, työttömät ja eläkeläiset) ei almuja ja ymmärrystä heru.

Näistä kahdesta kun pitää Presidentti valita niin käännyn kyllä Pekka Haaviston kannalle.

http://www.pekkahaavisto.net/?page_id=92

image

 

www.haavisto2012.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti