Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 26. tammikuuta 2012

Aladdinin taikalamppu.Aladdin's magic lamp. Noormarkun Vt 23 kiertoliittymään suunnitellaan parannuksia.

 

onnettomuus 047

koristeesineitä 020

Vaimo kerää tämmöisiä pieniä sisustus koriste öljylamppuja. Ne ovat kymmenestä viiteentoista senttiä korkeita.  Joukossa oli muutama Aladdin taikalamppuakin.

koristeesineitä 019

Nämä pienet koriste öljylamput ovat toimivia. Lampun porsliininen  ala-osa toimii öljysäiliönä ja siellä on “naru” joka imee öljyn ja jonka päähän tuli sytytetään aivan kuin isoihinkin öljylamppuihin.  Liekin koko on säädettävissä messinkisessä korkissa olevassa säätöruvilla.

koristeesineitä 025

Sitä en tiedä onko nämä oikein käyttöä varaten valmistettu ja koska. Valmistajan nimeä ei löydy, eikä valmistusmaata. Tästä voisi päätellä ettei näitä kovin vakavalla mielellä ole tehty. taitavat olla uusrenessanssi tuotteitta.

Näitä pieniä sisustus öljylamppuja löytyy monenlaisella alaosalla.  Ja lasejakin on monenmuotoisia.

 

koristeesineitä 022

 

Noormarkku: Noormarkun kirkonliikenneympyrään tulossa parannuksia?

Ramboll Finland Oy

On tekemässä Varsinais-Suomen Ely-keskukselle toimenpide-ehdotuksia Vt 23 (Parkanontie), mt 2701 (Vanha Vaasantie) ja mt 2560 (Ruosniementien) kiertoliittymän turvallisuuden parantamiseksi.

 

onnettomuus 020

Noormarkun kirkonliikenneympyrä Vt 23:lla todettu vaaralliseksi. Kuva 01.10.2010 kun elementtirekan kuormasta putosi betonielementti melkein kevyenliikenteenväylän alikulun suulle. Kuvaa klikaamalla suuremmaksi huomaat valokuvan ironian, Varikset odottavat valaisinpylvään orrella.

 

 

Mitä Antonio sanoi kun soitti Ninisttön ovikelloa

http://www.iltasanomat.fi/presidentinvaalit/mita-antonio-sanoi-kun-soitti-niinistonovikelloa/art-1288444842817.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti