Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 15. marraskuuta 2011

Marraskuun kuukauden kamera Kodak signet 40, Omag taskumikroskooppi. The month of November, the camera Kodak Signet 40, Omag pocket microscope.El mes de noviembre, la cámara Kodak Sello de 40 años, Omag microscopio de bolsillo.În luna noiembrie, camera foto Kodak Signet 40, Omag microscop de buzunar.Der Monat November, die Kamera Kodak Signet 40, Omag Tasche Mikroskop.В ноябре месяце, камера Kodak Signet 40, OMAG карман микроскопом.十一月月、カメラコダックシグネット40、Omagのポケット顕微鏡。Thank you very much for Mexico, you have today become the one-hundredth (100), a visitor to this blog. Muito obrigado para o México, tem-se hoje o centésimo (100), um visitante a este blog.


Mexico

 

Kodak Signet 40

kameroita 032

Kodak Signet 40 on 35 mm etäisyysmittari kamera valmistettu 1956-1959  Kodak Yhdysvalloissa. Se oli toinen Kodak Signet malli, joka otettiin käyttöön noin 5 vuotta ensimmäisen mallin jälkeen, Kodak Signet 35 . Se on päällystetty (Lumenized!) Kodak Ektanon f/3.5-f/22 F = 46mm (tai Ektanar 46mm/f3.5) objektiivi, tarkennusjärjestelmä 2 jalkaa, joka hyväksyy sarja V tarvikkeet. Manuaalisesti-cocked suljin Kodak Synchro 400 yksikköä, jonka nopeus on 1 / 5 ja 1/400th sek. plus salama. Etäisyysmittari toimii kahden etsinkuvan avulla, kun kuvat on päälekkäin, on etäisyys oikein. Kodak Signet 35, vaikka runko on pitkälti Bakelite on siinä kuitenkin lukuisia metalli paneelita, insertit ja varusteet. Yksikkö keskittyy mount käyttää kuulalaakereita, jälleen kuten Signet 35. Syväterävyys mittakaavassa ympäröi asentaa. Filmin on kolminkertainen-tahti vipu sijaitsee oikeassa yläkulmassa kameran takaisin.

 

Kokoelmiini on syksyllä liittynyt tällainen vähän parempi luuppi. Sillä ilmavoimien lentokuvista haettu yksityiskohtia.

Omag taskumikroskooppi typ 50 Made in Switzerland

migroscoop, Cosina 28-70mm Nikon 35-70 005

Tämä on taas yksi niistä aareista josta ei tunnu googlekaan tietävän mitään. Oletus on että tämä on jostain 1950 luvulta, voi olla vanhempikin kun alkuperäis omistaja on ollut Suomenpuolustusvoimat. Sveitsiläistä laatutyötä tämä Omag taskumikroskooppi kuitenkin on. Eikä sitä ihan joka pojan taskusta löydy.

Lumisadepilvi ei aivan osunut Noormarkun keskustan ylle

yöpakasen jälkeen sade pilvi 031

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti