Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Sain halvalla. Eikä joka vuosi onnistukaan. I got a cheap. And every year, can not. Tengo un baratos.Y cada año, no se puede. J'ai eu un bon marché. Ich habe billig.Et chaque année, ne peut pas. Πήρα μια φτηνή. Я получил дешевых.И каждый год, не может. 私は安いを持って.そして毎年、することはできません。

 

 

Eilen se taas alkoi, nimittäin TV 2  ja  Neil Hadwikin  Tankki Täyteen  komedia sarja. Ties monennenko  kerran se nyt esitetään uusintana. Ensikertaa  sarjaa esitettiin 1978.  Kieltämättä tässäkin  aika on kullannut muistot ja tankkitäyteen vitsit ovat väljähtäneet, kun tietää mitä odottaa.  Eikä se tuntunut perheen nuorisoakaan kinostavan samalla lailla kun aikoinaan meitä jotka televisoin alkutaipaleella pääsimme näkemään Ohukaista ja Paksukaista jotka olivat silloin samassa suhteessa vanhoja juttuja niin kuin nyt tämä tankki täyteen nykynuorisolle.

 

Sulo Vilen ja Juhana  verstaalla

sulo 005

Vilenin perhe Emmi (Sylvi Salonen), Sulo ( Tauno Karvonen) ja Juhana (Ilmari Saarelainen)

sulo 006

Sarjan ulkokuvissa esiintyvä huoltamo oli 1980-luvun lopulla purettu Kesoil-huoltoasema, joka sijaitsi Ylöjärven keskustassa Vaasan- ja Kuruntien risteyksen länsipuolella noin 100 metriä Kuruntien sillasta Vaasaan päin. Sarjan kuvausten aikana huoltamon baariosassa asui romaniperhe, jonka hevostallina oli korjaamopuoli. Paikalla on nykyisin puisto.

Ensi tiistaina tulee toinen osa, joten kai paremman tekemisen puutteessa se tulee katsottua. 

 

Olenpa saanut viime vuonna otettu hienon sinitiais pariskunnan kuvan.

 

24.05 tintti B 010

Ei tämmöistä lentävän sinitiaisen kuvaa varmaan monelle valokuvaajalla ole.  Nämä valokuvat kuuluvat sarjaan,  ei joka vuosi onnistu.  Eli niitäkin voi aina silloin tällöin  esittää uusintana.

26.5 iltap tintit 013 iso A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti