Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Putouksen sketsihahmokilpailun voittaja Munamiehen voitto ratkesi puhelinäänestyksellä. Cascade, a character sketch winner Muonamiehen victory was resolved telephone ballot. Cascada, un boceto de un personaje ganador Muonamiehen victoria se resolvió voto telefónico. Eğer Türkiye'de çok çok teşekkür ederim, bu blog için sadece bir ziyaretçi yüzüncü geldi. Thank you very much in Turkey, they became just one hundredth (100) visitor to this blog.

 

 

  Näyttelijä Riku Niemisen esittämä Munamies kruunattiin vuoden sketsihahmoksi erittäin pienellä erolla. Äänistä 52 prosenttia meni Munamiehelle.

munamies_260211PP_503_vi M

Kuva TV ruudulta kuvattuna (MTV 3)

Suomessa järjestetään paljon kaikenlaisia kilpailuja joissa voittajat äänestetään puhelin äänestyksellä.  Eikö puhelin äänestystä voitaisi kokeilla eduskuntavaaleissakin, ainakin äänestysprosentit nousisivat.                                                     

Nukkuvien puolueessa on varmaan paljon sellaisia joilla on mielipide, mutta eivät saa lähdettyä yleiselle äänestyspaikalle toisten tuijotettavaksi. Sekin saattaisi nostaa äänestysprosenttia mikäli omalla äänestyspaikalla olisikin tuntemattomia virkailijoita henkilöllisyyden toteamassa. Ainakin pienissä äänestyspiireissä kaikki tuntevat toisensa ja jos vähänkään on ujo, köyhä tai syrjäytynyt tai lottovoittaja ei varmaankaan saa lähdettyä äänestyspaikalle  arvosteltavaksi.                                                       

Olisihan silläkin merkitystä vaaleissa jos äänestys prosentti nousisi silläkin kustannuksella että vaaliuurnassa olisi paljon tyhjiä äänestyslipukkeitta.  Se olisi parempi protestin osoitus kuin äänestää Aku Ankkaa tai piirtää kirkkovene tai hämähäkki väärinpäin.

Luvian Laitakarin sataman  Webkamerat  toimivat taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti