Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 3. joulukuuta 2011

Postimies soittaa aina kahdesti.The Postman always rings twice.El cartero siempre llama dos veces.Inelele Postman întotdeauna de două ori.Le Facteur sonne toujours deux fois.Wenn der Postmann zweimal klingelt.Почтальон всегда звонит дважды.郵便配達は二度ベルを鳴らす。

 

Postimies soitti ovikelloa perjantaiaamupäivällä ja ojensi ovenraosta pienen paketin. Postipaketissa oli alkuviikolla huuto.netistä ostettu  50€ objektiivi valokuvaajalle.                            

Vivitar 24 1:2.8 MC wide angle.N/ais Nikonin kamreraan.

 

vivitar 025

Tokina ja  Coisina valmisti Vivitarille linssit ja Vivitar puolestaan teki muihin kameramerkkeihin sopivia versiota omista objektiiveistaan. Jotakin Vivitarin kunnianhimosta vallata markkinoita muilta objektiivin valmistajilta osoittaa mielestäni se että tässä Nikon kameraan tehdyssä objektiivissa on N/ai-s merkintä tehty himmeninrenkaaseen, sehän on teettänyt ylimääräistä työtä kun bajonettin lisäksi on täytynyt himmeninrengaskin tehdä kamerakohtainen.

 

vivitar 024

Vivitar on muuten metallirunkoinen eikä mikään muovihäristin niin kuin uudet objektiivit ovat.

vivitar 029

http://en.wikipedia.org/wiki/Vivitar

 

Ensimmäinen kuva jonka Vivitarin 24 1:2.8 objektilla otin.  Taivaalla outo valoilmiö. Sen verran voin kertoa ettei kyseessä ole objektiivi vika (heijastus ikkunassa)

vivitar 002

 

Ihan vaan muuten objektiivia tutkiessa otettu valokuva.

vivitar 008

Tänään luvattiin selkeämpää keliä niin voi tätäkin Vivitar 24 1:2.8 objektiivia oikein tosissaan testailla ulko-olosuhteissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti