Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Outo Valoilmiö taivaalla. Liittyykö se 21.12.2012 tapahtumiin. A strange planet in the sky. Is it related to events of 21.12.2012. Un extraño planeta en el cielo. ¿Está relacionado con los eventos de 12/21/2012.Une planète étrange dans le ciel. Est-elle liée aux événements du 21/12/2012.Μια περίεργη πλανήτης στον ουρανό. Έχει σχέση με τα γεγονότα της 21.12.2012.Uno strano pianeta nel cielo. E 'legate ad eventi di 2012/12/21.Странная планета в небе. Это связано с событиями 21.12.2012.空の奇妙な惑星。それは2012年12月21日のイベントに関連しているEilen illalla lähdin tyttäreni Milla-Marian kanssa kameroiden kanssa ulos kun palo-autoja näkyi liikkeellä ja ajattelimme että olisikohan kova tuuli saanut taas jotain pahaa aikaan. Onneksi ei ollut ja katasrofi kuvaus matka muuttui Kuun sirpin kuvaamiseen.

sirppi kuu 003
Nordean talon kohdalta normaalisäädöillä  otettu valokuva näyttää vain kuun sirpin pimeällä taivaalla. Objektiivina oli Vivitar 24mm 1:2.8 MC wide angle, jolla voi käsivaralta ottaa valokuvia melko pitkillä valotusajoilla. Laajakulma objektiivin haitta taivaankappaleita kuvatessa on tietysti se että ne jäävät pieniksi.  Kyllä se kuunsirppi taivaalla on kun tarkkaan katsotte.

sirppi kuu 006
Kun kameran normaalisäädöllä valokuva näytti kovin tylsältä niin ajattelin että vakokuva saisi vähän sävyjä kun asetan kameran WB säädön Infrapuna asetukselle. Tämä toikin esiin todellisen yllätyksen, taivaalle oli ilmestynyt outo valo ilmiö, sirppikuuta paljon isomman oranssinhehkuisen punertava valoilmiö.


sirppi kuu 007
Sirppikuu on Noorsato kerrostalon yllä kuvan vasemmassa reunassa ja tämä outo valoilmiö Kukkulamäen suunnassa.
End of the World 2012 Maya kulttuurin kalenteri  ennustaa maailmanlopun tulevan talvipäivänseisauspäivänä  21.12.2012.  Edeltääkö sitä tällaiset oudot taivaan näyt.  Pimittääkö NASA meiltä jotain mitä ei paljaalla silmällä näy?
Maya kalenterijärjestelmä perustuu pääasiassa taivaankappaleiden liikkeisiin ja niiden suhdetta toisiinsa.

Vuonna 2012 maa on linjassa Auringon ja galaksin keskustan kanssa, ilmiö joka tapahtuu vain 25800 vuoden välein, eli liittyykö tällaisten Suomeakin kohdanneet sääilmiöt, myrskyt näihin Maya ennustuksiin. Entä globaali talouden huonontuminen, sanotaanhan että kaikki vaikuttaa kaikkeen.
 
Tämä on ensimmäinen kuva jossa tämä outo outo valoilmiö näkyi ja se on kuun kansaa linjassa kun taas edellä olleissa valokuvissa se on jo ohittanut kuun, eli se kulkeekin avaruudessa aika vauhdikkaasti.
sirppi kuu 004
Ilma oli kuiva eikä objektiivissa ollut likaa, valokuvaaja muistaa kyllä aina aika-ajoin linssin pyyhkiä pehmeällä liinalla. Ja kun tämä taivaan outo valolähde on useammassa valokuvassa niin ei se linssi vika voi olla.
http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti