Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 6. helmikuuta 2014

Helmikuusta tulossa Auringoton kuukausi....In February, the sun does not shine much more ....I februari går solen inte skiner ....En febrero, el sol no brilla ....Em fevereiro, o sol não brilha ...W lutym, słońce nie świeci ....En Février, le soleil ne brille pas .....În februarie, soarele nu strălucește ....Im Februar geht die Sonne nicht scheint ....In februari gaat de zon niet schijnt ....Nel mese di febbraio, il sole non splende ....В феврале, солнце не светит ...2月では、太陽は輝きません....今年二月,太阳不亮....Τον Φεβρουάριο, ο ήλιος δεν λάμπει ...I februar, vil ikke solen skinne ikke ....I februar, har solen ikke skinne ...Veebruaris päike ei paista .......

Tänään ja seuraavt kaksiviikkoa mennään pilvisessä säässä.  Helmikuussa on vielä yksi aurinkoinen päivä 23. päivä sunnuntaina.Silloinkaan ei aurino täysin pilvettömältä taivaalta pääse paistamaan.   Loppukuun lämpötilat vaihtelevat parin pakkasasteen ja parin plusasteen välillä. Porissa / Noormarkussa ei paljon lopputalven aurinkoa näy.   Maaliskuussa on kuusi (6) aurinkoista päivää, joista kaksi on pilvettömältä taivaalta. Näihin pitää nyt sitten vaan sopeutua, ruokaa sentään sa joka päivä. Ehkä kesällä sitten olisi ainakin lämpimämpää.   Ei taida  nuo Sotshin olumpialaisetkaan paljon mieltä virkistää.  Tänään  on Lumilautilun Miesten  slopestylekarsinta.  Sen verran tässä blogipäivityksen lomassa katsoin televisiosta että totesin sen että jos ihminen olisi luotu lentämään niin ihmiselle olisi kehityneet siivet.  Lumilautailu on vauhdikas talvilaji mutta Sotshissa tuntuu olevan verkkainen tunellma ja kisa edistyy hitaasti.
Niin meinaavat nettiyhteydetkin hidastua.  Soneran uusissa sopimuksissa asiakkaalle määritellään käyttötarvetta vastaava datapaketti. Jos sopimuksen tehty  raja täyttyy, asiakasta kehotetaan ostamaan lisää kiintiötä. Jollei hän näin tee, tiedonsiirtonopeus laskee 128 kilobittiin minuutissa. Normaalitilanteessa nopeus on suurin puhelimen ja verkon mahdollistama, mukaanluettuna 4g lte -nopeudet.


Kerrankin voi olla tutkimuksen kanssa samaa mieltä! Meillä ei ole sitten tinkimaidon ohella muuta maitoa ostettu yli kymmeneen vuoteen kuin täysmaitoa, ja lasten terveydenhoitajille se on aiheutanut jo vuosia rytmihäiriöitä!


Ford Consul 2.3 V6


Loppuvatko kännykkäsurffaajan kissanpäivät?

http://www.itviikko.fi/uutiset/2014/02/06/loppuvatko-kannykkasurffaajan-kissanpaivat/20141791/7


Tässä tulee väkisin mieleen se kun minäkin tuotan tässä jaaritellessani ilmaista dataa Teidän luettavaksenne ja operaattorit rahastaa siitä että päsette tätä lukemaan niin missä asemassa minä olen?  Minä tuotan ilmaiseksi operaatoreille lisäarvoa.  Ennen vahanaan ilmaista työvoimaa kutsutiin orjiksi. Minun ei tosin ole tätä pakko tehdä....

 Sonera vetää kotiinpäin minkä kerkiää. En ymmärrä kuka moisen riistoputiikin palveluja ylipäätään käyttää.

No eipä se näytä suuremmillakaan internet toimijoilla hyvin mennä
Mitenkähän sitä yhdenmiehen firma pystyisi tehostamaan toimintaansa  kun ei oikein voi irtisanoakaan ketään kun silloin jää ainoaksi vaihtoehdoksi lopetaa koko tuotanto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti