Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 7. helmikuuta 2014

Hakkaa päälle lätkäland!....Beating on! ..Seger på! ..Vencer la batalla contra el! ..Batendo-se! ..Pokonując na! ..Battre sur! ..Bătaia pe! ..Beating auf! ..Beating op! ..Battere su! ..Избиение на! ..上の鼓動!..殴打!Πάταξη on! ..Slo på! ..Slå på! .. Peksma! ..

Taas tuli yksi hyvä syy olla katsomatta Sotshin talviolympialaisia.  Jos olympialaisisa ei saa olla kansallishenkininen, niin antaa olla. Suomen naisten jääkiekon olympiajoukkueen maalivahti Noora Räty sai Sotshissa palautetta Olympiakomitealta kypäränsä vuoksi kun siinä oli teksti Hakkaa päälle, New York Times -lehti kertoi. Olympiakomitean sääntöä 50, joka kieltää mainostamisen, mielenilmaukset ja propagandan.
-New York Timesille.  
 http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-1288650722910.html

 Kun näin tiukkaa on pienien teksitpätkien tulkinassa niin miksi sitten  palkintojenjaossa  nostetaan lippusalkoon ja soitetaan Maamme-laulu

.Kannustaminen kaiken kaikkiaan lienee epäsuotavaa kyseisissä kisoissa.  Jos kannustat omaa maata ja omia urheiljoita, niin eikö se tarkoita sitä,että toivoo enemmän heidän voittoaan kuin vastustajan ja se on kiellettyä.  Mutenkin  on ristiriitaa siinä kun  Venäjä saa pitää Olympikisat vaikka joka viides minuutti siellä rikotaan kansainvälisiä ihmisoikeus säädöksiä, muuta kypärässä ei saa lukea yli 400 vuotta vanhaa lausetta.  Sotsissa tarvitaan varmaan vielä monta rulaa teippiä että KOK Olympiakomitea saa kaiken epäoleellisen teipattua.  Saa sentään pelipaidoissa lukea Suomi ja olla leijonan kuvat, vaikka eihän Suomessa  ole oikasti leijonia (luonnossa).  ei muuta kuin: "Hakkaa Päälle"

 

 

 

 

Mailateipit - Jääkiekko - SkatePro

Tältä osastolta löydät mailateipit jääkiekkomailaasi.

 

 

 

 

Maamme - Suomen kansallislaulu - National anthem of finland ...

www.youtube.com/watch?v=GA8i_2iLiLA
8.9.2011 - Lataaja: nationalanthemtv
Johan Ludvig Runeberg Maamme 1. Oi maamme Suomi, synnyinmaa! Soi, sana kultainen! Ei laaksoa ...

Kaikki voi tulkita presidentti Sauli Niinistön  hanikkaiden sateenkaariväri miten  itse tykäätte, saataa olla ettei Sauli ole homo vastainen
Viralliset kisasormikkaat lämmittävät mukavasti.


Kuva: Viralliset kisasormikkaat lämmittävät mukavasti.Talvi Olympialaiset sevottavat TV ohjelmatkin, Ensi maanantaista lähtien ykköseltä ei tule Sydämenasiala sarjaa.  Siitä TV kuuluttaja oikein erikseen varoitti eilen. 
Viestintävirasto lopetaa maksamattomien  TV-lupien perinnän kun se ei enää ole kannattavaa.  Mutta mien minä voin välttyä YLE veron maksulta niiltä päiviltä kun en yle kanavia  katso.


‪#‎ForzaMichael‬

Un messaggio da Alex Cinelli http://bit.ly/1dt0TUW

A message from Alex Cinelli http://bit.ly/1dt0UIu

Un mensaje de Alex Cinelli http://bit.ly/1ndBeFt

Kivikasvot - Tankeros Love lyrics - YouTube

6.11.2011 - Lataaja: Commanderi
Hakkaa päälle Suomen poika, ettei meitä toiset voita. Sibelius, sauna ja sisu. Ne on made in Finland Hey ...

1 kommentti: