Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 19. joulukuuta 2013

Tänään käydään ostamassa joulukuusi, vielä kaksi yötä....Today, buying a Christmas tree will take place, for two nights ....Idag, kommer att köpa en julgran ske, för två nätter ....Hoy en día, la compra de un árbol de Navidad se llevará a cabo, por dos noches ....Hoje em dia, comprar uma árvore de Natal terá lugar, por duas noites ....Heute kauft einen Weihnachtsbaum stattfinden wird, für zwei Nächte ....Vandaag de dag, het kopen van een kerstboom zal plaatsvinden, voor twee nachten ....Aujourd'hui, l'achat d'un arbre de Noël aura lieu, pour deux nuits ....Oggi, l'acquisto di un albero di Natale avrà luogo, per due notti ....Сегодня, покупая елку состоится, в течение двух ночей ....今日では、クリスマスツリーを購入する2泊、開催されます....如今,买一棵圣诞树会发生,两晚....Σήμερα, η αγορά ενός χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πραγματοποιηθεί, για δύο νύχτες ....I dag, vil kjøpe et juletre finne sted, for to netter ....I dag vil købe et juletræ finde sted to nætter ....Täna, ostes jõulupuu toimub, kaks ööd ....

Tänään torstaina voi käydä ostamassa joulukuusen  Noormarkun Klubilta Laviantie 14 Noormarkku. Kuusista saatava tuotto menee partiolaisten ja sotaveteraanien hyväksi. 


Kuusen tyvestä täytyy ennen veteen laittamista sahata pari senttiä pois, ja se siis tehdään juuti ennen kuin kuusi tuodaan sisään. Voit ostaa nyt ja pitää parvekeella / terasilla h-hetkeen, jollei tule pakkasta. Pakkasessa ollut kuusi pitäisi sulattaa ensin viileessä, muuten se alkaa varistaa. Niin ja vettä pitää olla koko ajan riittävästi  kuusenjalassa.Itse laitan vielä pari ruokalusikallista hienoa / kide sokeria veden joukkon ravinteeksi.

Taatto kävi innoissaan hakemassa joulukuusen 
Vielä kaksi yötä niin on vuoden lyhyin päivä.  Talvipäivän seisaus on Lauantaina 21.12,  päivän pituus on silloin 5 tuntia ja 22 minuuttia Porissa / Noormarkussa

 Eilen saatiin esimakua siitä millainen Auringonpaiste on talvipäivän seisauksen aikaan, silmin havaitavaa eroa ei enää päivän pituteen tule.  Jos ei pilvipeite lauantaina estä auringon paistetta niin kutakuinkin yhtä matalalta se paistaa vuoden lyhyimpänä päivänä.

Finbyyntie pituus  sentään ritää valokuvaajan varjolle

Pikkaisen saataa autoilijoitakin häikäistä, mutta onneksi vain lyhyen aikaa.Edelliseen kuvaan taisi tulla lisättyä punaista vähän liikaa, tämä valokuva on todenmukaisempi matalalla paistavasta auringosta, siten miten kamera sen näkee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti