Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 14. joulukuuta 2013

Seija myrskyn varjossa, lemmikille heijastin...Seija storm in the shade, reflective pet dog ...Seija storm i skuggan, reflekterande hund ...Seija tormenta en la sombra, perro reflexivo ..Seija Sturm im Schatten, reflektierende Hund ... Seija storm in de schaduw, reflecterende hond ...Seija tempête dans l'ombre, réflexion chien ...Seija tempesta in ombra, cane riflettente pet ...Сейя буря в тени, отражающей собака ...日陰でクルッキ嵐、反射愛犬..Seija风暴的阴影,反光宠物狗...Seija storm i skyggen, reflekterende hund ...Seija storm i skyggen, reflekterende hund ...Seija tormi varjus, peegeldav lemmikloom koer .....


Ennen Seijamyrskyn alkua torstai-illalla poikesin pihalle katsomaan miltä maiasema näyttää märkänä ja harmaana.  Pimeetä oli.  Kuvassa on koiran uloiluttaja, pieni koira on kävelijän edessä, ei paljon näy.  Seija vei lumet ja nyt on vieläkin pimeämpää.  Aina kehoitetaan ihmisiä käyttämään heijastinta mutta olisi se hyvä lemikilläkin olla heijastin tai jopa heijastin liivit.
Pimeässä, lumisessa ja märässä piha ja katuvalojen valaisemassa maisemassa saa kyllä vähän erillaisia ja sävykäitä valokuvia kun vain viitsis nähä niin paljon vaivaa että kuljettaisi mukanaan jalustaa.  Nikon D200 rungossa oli kiinni Nikkor 35-70mm 1:2.8 D objektiivi  joka on nikonin huipputuote 1990 luvulta.  Tämä Nikkor on lasia ja metallia ja painaa 664 gramaa joten se vatustaa kameran laukaisemiseta synytmää tärähdystä pitkillä suljin ajoilla, Joten sillä saa kyllä näppäiltyä tunnelma kuvia ilman jalustaakin jolle korkeampia laatuvaatimuksia ole kuvan laadusta.


Olisi se kaunimpaa iltavaloissa kun olisi lumi maasa mutta näillä taidetaan tämä joulunaika mennä


Tein Seija myrskyn jälkeisetä maisemavalokuvast uuden kansikuvan facebook sivulleni. Lumi katosi maisemasta mutta joki sentään on jäässä talviajan merkkinä.  Kuva on parempi facebookissa kuin täm. Bloggetrin päivitys ohjelma tekee kuvista vaaleampia kuin on tarkoitus.  Pitää varmaan alkaa ottamaan kolme neljä aukkoa alivaloisia valokuvia jos haluaa saada niistä oman näköisiä.


Saab 9000 etuvalo
Eilinen myrsky oli voimakas, mökkitielle kaatui puita, joista yksi odottaa vielä sähköyhtiön raivausta, sähkökatkot olivat lyhyitä, myrsky hajoitti lahdelta lähes kymmenen senttisen jään, pihassa ei kaatunut puita ; ne ovat pääosin vanhoja, kaiken kokeneita mäntyjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti