Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 15. lokakuuta 2011

MArs longa. Markku brevis-Markkuspektiivi 15.10.–1.11.2011. Muito obrigado para Portugal, você se tornou o visitante 600 para este blog. Thank you very much for Portugal, they have become the six hundredth visitor to this blog

 

Suomalaisen Markku-liiton järjestämän seitsemän Markun yhteistaidenäyttelyn avajaiset eilen, 14.10. PORINAL GALLERIA Porin Eteläranta kuudessa.

 

Markku taidenäyttely kuvat 029

Markku-liiton puheenjohtaja Markku Rimpelä avasi Markkujen taidenäyttelyn-.

Markku taidenäyttely kuvat 074

Näyttelyn Markut:

Markku Arantila, s. 1960. Markun peräti 54-metrinen kilpailuvoittajatyö ”Kulkijat” komeilee Eduskuntatalon ja sen lisärakennuksen yhdyskäytävän seinällä. Toiminut myös alan opettajana.

Markku Järvelin, s. 1981. Fotorealistiseen muotokuvamaalaukseen erikoistunut Markku on pitänyt monia yksityisnäyttelyitä ja ollut mukana mm. Helsingissä pidetyissä yhteisnäyttelyissä.

Markku Kosonen, s. 1940. Markun tunnistettavat naivistiset työt ovat mm. antaneet vuosikausien ajan ilmeen Turun musiikkijuhlille sekä Turun Lääketiedepäiville. Ennen taiteilijaelämäänsä hän oli tutkintopätevä laivakokki.

Markku Laakso, s. 1970. Elvis is not dead, he lives in Lapland! Kun lapintyttö kohtaa Elviksen tunturin kupeessa, tietää ihailevansa Markku Laakson peruspariskunnan erityisiä kohtaamisia.

Markku Mäkelä, s. 1954. Aktiivinen taiteilija, jolta syntyy yhtä suvereenisti esittävää ja abstraktista taidetta. Markku-liitosta kun on kyse, mainittakoon että Markku asuu Noormarkussa!

Markku Piri, s. 1955. Laaja-alaisesti muotoilun ja taiteen saralla kunnostautunut Markku on valinnut tähän näyttelyyn valokuvataidettaan yhdessä Himmelblaun kanssa tehtyinä vedoksina.

Markku Salo, s. 1955. Markku on lasiin erikoistunut muotoilija, joka osaa käyttää materiaaliaan mielikuvituksellisella tavalla. Ura alkoi Nuutajärven Lasista ja on jatkunut itsellisenä muotoilijana.

  Markku taidenäyttely kuvat 094Markku Laakso ja  teoksensa Kevätpäivä.

 

Markku taidenäyttely kuvat 089

Taidenäyttelyn avajaisissa oli tiivis ja lämmin tunnelma

Markku taidenäyttely kuvat 127

Taiteilija Markku Mäkelä esittelee DigiArt töitään

Marja Rauta

Markku taidenäyttely kuvat 045

Marja Rauta Löysi Markku Mäkelän Markku baarista tuttuja elementtejä

Markku taidenäyttely kuvat 095

 

Markku taidenäyttely kuvat 108

Noormarkun kulttuuri henkilöksi valittu Matti Räikkälä ja  Jaakko Rainiola molemmat Söörmarkusta, jututtavat Markku Laaksoa

 

Markku taidenäyttely kuvat 126

Englantilais Noormarkkulainen John Rogers

 

Markku taidenäyttely kuvat 046

 

Markku taidenäyttely kuvat 051

 

Markku taidenäyttely kuvat 088

 

Markku taidenäyttely kuvat 131

 

Markku taidenäyttely kuvat 080

Näyttely Poriginal Galleriassa, Eteläranta 6, avautuu yleisölle tänään, lauantaina 15. lokakuuta ja viimeinen aukiolopäivä on tiistai 1. marraskuuta. Galleria on avoinna klo 11–18 (maanantaisin suljettu).

http://www.markkuliitto.fi/index.php?sivu=11834

Markku taidenäyttely kuvat 117

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti