Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 13. elokuuta 2011

Oman loppu elämän ajatus.Own idea of aging. Idea propia del envejecimiento.Propre idée du vieillissement.Eigene Idee des Alterns.Idea di invecchiamento.Ίδια ιδέα της γήρανσης του πληθυσμού.Собственная идея старения.自身の高齢化のアイデア。

 

 

Vuonna 2010 oli miesten keski-ikä 40,0 ja naisten 42,8 vuotta.
100 vuotta täyttäneitä oli 622, joista miehiä 93 ja naisia 529. Minulle tulee tänä vuonna täyteen 53 vuotta, joten tilastokeskuksen Lähde: Tilastokeskus, väestötilastot  mukaan olen jo yli keski-ikäinen. Noormarkussa on näitä  rollattoreilla kulkevia näkynyt joka kesä enemmän. Ja koska olen yli keski-ikäinen niin ei minullakaan varmaan ole pitkää matkaa tällaisen kulkuvälineen hankintaan.  Ainakin tämä kesä on mennyt niin nopeasti että tätä vauhtia seniori ikä tulee tuossa tuokiossa. 

maisemia T 002

http://www.linctus.fi/liikkuminen_cat_20.html?gclid=CL7c3vrFy6oCFcW-zAodyFzuzg

 

Mutta kun rollaattori ei enää riitä, niin onko silloin enää Suomen kunnilla varaa palkata näitä avuliaita hoitajia jotka edes silloin tällöin kuljettaisivat valokuvausneuvosta ulkona.

maisemia T 030

Euroopan rahaliitto ja euro räjähtää käsiin ja Suomen valtio joutuu ulkomaantukia maksaakseen leikkaamaan suomalaisten saamia tukija ja nostamaan veroja. ALV veron nosto taas tapaa pienyrittäjät ja työttömyys lisääntyy.

 

Tauti vie lihan kasvoiltakin.  Minä 46 vuotta vanhana  kun sokeritauti vei kilot, tuolloin painoin vain 47 KG.  Hyvän hoidon ansiosta olen taas miehen kokoinen ja painan 72 KG.  Kuva muistuttaa siitä kuinka katoavaa elämä on.

Hela Oy 40v Carhlotta risteily 8.6.07 023

En ole vielä Valokuvausneuvos vaan Diplomi valokuvaaja.  Ainakin kirjeen perusteella jonka sain jokin aika sitten tuntemattomalta ihailijalta.

 

diibloomi 003

 

diibloomi 004

diibloomi 005

 

 

Tänään kuitenkin pääsen käymään Nakkilan tappuritapahtumassa. Sieltä varmaan saa taas hyviä valokuvia.

Tappuritapahtuma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti