Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 15. elokuuta 2011

Maailman talouden taantuman heijastus vaikutus näkyi Noormarkussa. Sirkuksen lippukassalla ei ollut yhtään asikasta.La crisis económica mundial se reflejó en el reflejo de la Noormarkku impacto. The global economic downturn was reflected in the reflection of the impact Noormarkku. Le ralentissement économique mondial a été reflété dans la réflexion de la Noormarkku d'impact. Der globale wirtschaftliche Abschwung war in der Reflexion der Auswirkungen Noormarkku wider. La crisi economica globale si è riflesso nel riflesso del Noormarkku impatto. Η παγκόσμια οικονομική ύφεση αντανακλάται στην αντανάκλαση του Noormarkku αντίκτυπο.Глобальный экономический спад отразился в отражение влияние Noormarkku. 世界的な景気低迷が影響Noormarkkuの反射に反映されて. This has been ignored over and America has become a thousand eight hundredth (1800), a visitor to this blog. Congratulations to them about it. Vielen Dank für Deutschland, haben Sie sich ein Fünftel der hundertste Teil eines Besuchers zu diesem Blog.Thank you very much for Germany, they have become the fifth one hundredth of a visitor to this blogEilen oli kansainvälistä meininkiä Noormarkun koulukeskuksen kentällä kun sinne oli asettunut Saksalainen sirkus.

myllykoski rullikset 009
Aurinko paistoi Noormarkun taivaalla eilen vielä kirkkaasti, mutta sirkuksen lippukassalle ei jona syntynyt.

myllykoski rullikset 011
Sirkuksen liput maksoivat halvimmillaan 13€ lapset. Sirkuksen tulon ajoitus oli ajateltu melko täydellisesti ajatellen että eilen oli koululaisten viimeinen lomapäivä. Mutta ei sekään ollut saanut vanhempien kukkaronnyörien löystymistä.

Sirkushevosilla oli eilen vapaapäivä, ne saivat rauhassa laiduntaa Noormarkun koulukeskuksen nurmikolla.  Pyykkipäiväkin oli näyttänyt olleen.
myllykoski rullikset 002

myllykoski rullikset 013
Max-Aaronilla oli sirkuslippuraha taskussa, mutta se säästyi pitsan ostoon.  Sillä sirkusta purettiin jo vähän sen jälkeen kun näytöksen piti alkaa.
myllykoski rullikset 015
Maxin uusi polkupyörä löytyi lauantaina Nakkilan tappuritapahtuman rompetorilta, samalla hinnalla kuin sirkuslippu olisi maksanut.  Ja taitaa olla niin että tuunaus polkupyörästä riittää iloa pitemmäksi aikaa kuin  sirkuslipusta.
myllykoski rullikset 014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti