Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Bongasin harjakoneen....Jag hittade borstmaskin ....I found the brush machine...... .Я нашел кисти машину ...私は、ブラシのマシンを発見した........He encontrado la máquina de cepillo..Ho trovato la macchina pennello .........Ich fand den Pinsel Maschine ...... ....J'ai trouvé la machine de brosse ....

Eilen purimme Markun talvinäyttelyn  Porin Itäkeskuksen prismasta ja kotiin matkatessa piti oikein silmiä hieraista kun vastaan tuli harjakone.  Porissa ei näitä tänä keväänä ole liiemmin näkynyt eikä tämäkään ollut aikuinen.



Itäkeskusen suunnan tie olivat kyllä puhtaampia kuin esimerkiksi Noormarkussa. Pori ei hoida tasapuoliseti kaupunginosiaan.   Jos jo kuntaliitoksissa käy niin että pienempi liitoskunta unohdetaan ensimmäisen vaalikauden jälkeen niin niin miten mahtaa käydä tuossa SOTE uudistuksesssa.  Suomi aijotaan jakaa viiteen  sote-alueeseen. Kehutaan että vahvemmalla kansallisella ohjauksella olisi  useita  hyötyjäja Pääministei Jyrki Katainen  korosti  että SOTE uudistuksella  on suuri vaikutus kestävyysvajeen umpeen kuromisessa. Tämä tarkoittanee sitä että köyhät köyhtyy entisestään.  Ja naisvaltaiselle alalle  saadaan taas lisää työttömyyttä.  Joka tapauksessa demokratia ohenee niin kuntaliitoksissa kuin SOTE uudistuksen viiden sote-alueen malissa kun  asioista päättää yhä pienmpi määrä ihmisiä.  Edustuksellinen demokratia supistuu ja suurien keskusten ulkopuolella asuvat joutuvat paitsioon.


Lisätietoja

osastopäällikkö Kirsi Varhila, p. 0295 163 338
hallitusneuvos Pekka Järvinen, p. 0295 163 367

sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@stm.fi


Taide näyttelyn päätyessä takki on aina vähän tyhjä




Tervehdys Pasilasta, pitkästä aikaa... Korkeapainetta lähipäiviksi. Pakkasöitä koko maahan, monin paikoin aurinkoista. -MattiHuu

Ampparit.com -uutisportaali · Suositeltu julkaisu
Vaikka Krimin ja Ukrainan tilanne puhututtaa laajalti, niin mahtuu uutispäivään muutakin.





Mutta kohti uusia haasteitta mennään ja taidetta voi nettikaupastakin hankkia jollei Markku Mäkelän talvinäyttelyyn ehtinyt katsomaan.


http://www.taidemaalari.net/kauppa/
Sponsori linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti