Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 10. toukokuuta 2014

Pari perjantai havaintoa...Friday A couple of observations ...Fredag ​​Ett par observationer ...Viernes Un par de observaciones....金曜日観測のカップル......Пятница Пару наблюдений .......Venerdì Un paio di osservazioni ....... Freitag Ein paar Beobachtungen ......Vendredi Un couple d'observations ...


Olen käynyt katsastamassa Kaapelin rannassa monena päivänä olisiko kirjosieppo tullut tervalepässä olevaan linnunpöntöön.  Ei ole siellä kirjosieppoa näkynyt.  Eilen se kuitenkin huhuili kirsikkapuun  oksalla itseleen kumpania, aivan kevyenliikenteenväylän vieressä.


Kirjosiepon laulu oli niin heno että peipponaaras  kuunteli sitä viereisen koivun oksalla.  Sen pyrstö on vähän hasussa asennossa...


Västäräkki on ottanut vakituiseksi kesänvietto paikaksi Myllykosken.  Joesta löytyy hyönteisä syötäväksi, niin mitä sitä hyvää paikkaa vaihtamaan.
Sinisorsa pariskunta on palannut Myllykoskelle


Tikli näyttäis asettuvan pesimään Kainunkujan maastoon
Nyt ei Nikon D2 H kamera oikein pysynyt Tiklien lenossa mukana.  D 2 runkoon saisi kyllä ohjelmapäivyksen  jotta se alkaisi valotamaan sarjakuvauksessa kaiki kuva oikein.  Nyt se varmaan sekosi tumaan taustaan ja etualasta tuli ylivalottunut.


Asfalttikone oli hetken pysäksissä Alarin pihassa, muttei nyt kuitenkaan vielä Finpyyntien asfaltointia aloitettu.
Tämä lauantaipäivä näyttää jäävän niin pimeäksi ettei tarvitse huonovalovoimaisella lintupukella lähteä lintuja valokuvamaan.  No se on toisaalta hyvä että voi pitää puhtaalla omatunnollo lukupäivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti