Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkasella on oma kaunis käsiala...In frosty weather, beautiful handwriting ....I frostigt väder, vacker handstil ....En tiempo de heladas, hermosa letra ....Em clima gelado, bela caligrafia ....W mroźna pogoda, piękne pismo ....Par temps de gel, une belle écriture ....În condiții de îngheț, scris de mână frumos ....Bei Frost, schöne Handschrift ....Bij vorst, mooi handschrift ....In caso di gelo, bella calligrafia ....В морозная погода, красивый почерк ....冷ややかな天候、美しい手書き....在严寒的天气,美丽的手写....Στο παγωμένο καιρό, όμορφο γραφικό ....I kalde været, vakker håndskrift ....I frostvejr, smukke håndskrift ....Külma ilmaga, ilus käekiri ....


Kyllä on kaunista kun pakkanen kirjoo maiseman. Pitää vain kulkea silmät ja mieli avoimena että kykenee erottamaan kokonaisuudesta ne kaikkein kauneimmat hetket luonnon kiertokulussa. Noormarkunjoen Myllykoskellakin on monet ilmeet vuodenaikojen mukaan.  Nyt kun pakanenen paukuu ja puree valokuvaajan kasvoja, niin samalla se kuoruttaa jäällä virtaavan vedenkin uuteen  muotoon.  Noormarkujoessa on ollut tavallistta enemmän virtausta ja Myllykosken jokaisessa uomassa on virrannut vei.  Nyt jäästä muodostuu hienoja kerrostumia ja koskimaisema on joka päivä erinäköinen.Kun jää vahvistuu niin pääsee keskemmälle jokea ja pääsee etsimään uusia kuvakulmia.   Jollei tunne Noormarkunjoen Myllykoskea niin on viisainta pysyä vain rannalla, sama koskee tietysti muitakin virtaavia vesistöjä.  Jääkansi saataa näyttää vahvalta mutta veden ja jään välissä voi olla tyhjää,  kun veden korkeus vaihtelee ja silloin on vaara pudota jään läpi tyhjään onkaloon josta on vaikea päästä pois.

Vaikka päivät pitenee jo suurin harppauksin ja aurinko kohoaa joka päivä korkeammalle niin vielä se ei kovin korkealle yllä.  Jännittäviä maisemia se kuitenkin luo valolaaan, joka hetki on erillainen kun jää paikoileen seuramaan.


Helinä Ilkka tykkää tästä.
Helinä Ilkka Hyytävän kaunista...


Kouluissa on jo melkoinen rahapula kun opetusta aiotaan tehostaa Kaunokiejoituksenopetuken pois jättämisellä.
Mitään järkee!! Oikee valopäät taas liikkeellä, mur!

 • Heidi Porttila Seuraavaksi kaikilla on tietokoneet nenän edessä, niin mitä turhaa sitä nyt opettaa omin käsin kirjoittamista... Nopeuteen ja tehokkuuteen aletaan opetella heti alusta alkaen.

 • Mirva Ahti Mä kannatan tota pois jättämistä. Se nimittäin helpottais todella paljon läksyjen tekoa ainakin meillä Se kaunokirjoitus kun on kuulemma niin vit....n vaikeeta

 • Jani Vehkalahti Tuolla periaatteella voidaan lopettaa omin suin puhuminenkin sitten samantien..

 • Mirva Ahti Joo, kaikki voitais hoitaa tietokoneen välityksellä

 • Jani Vehkalahti Käsiala on osa ihmistä. Vaikka kauno onkin ihan aataminaikaista niin ne, jotka sen osaa tulevaisuudessakin niin tulee erottumaan positiivisesti joukosta tavalla tai toisella. Jos ei muuten niin osaa nyt ainakin nimensä paperiin raapaista!

 • Jani Vehkalahti Tuun pitää huolen siitä, että jokaikinen mun jälkipolvi osaa kaunoa ja sitä myös ilomielin tarvittaessa käyttää. Se o niit asioit ko janituffa haukkoo viimisii henkosii ni pää nousee viä hiuka ja kuuluu vaa että osaaks kaikki kakaroittekakaroittekakaratkiny varmaa kaunoo ;D

 • Jani Vehkalahti Kun ei tämä paskahousuyhteiskunta pysty kasvattamaan muutako uusavuttomuuteen. Kaikki hieno vanha vaan lopetetaan.

 • Heidi Porttila Kai huomasit mun kommentin sarkasmin ... Totkai käsiala kuuluu jokaisella olla. Vaikka tuon jutun mukaan suuri osa kirjoittaa tekstauksella, niin jotkut, tai ainakin mä, lukion jälkeen palaa kaunomaisempaan kirjoittamiseen. Onpahan enemmän vaihtoehtoja omalle käsialalle aikuisena.

 • Jani Vehkalahti   No en huomannu ko nämä tikkukirjaimet o iha tunteettomia
Teuvo Vehkalahti Mahtaako tuo nyt olla ihan ykinkertainen juttu, että tuosta vaan lopetetaan? Postissakin pyydetään allekirjoitus ja nimenselvennys. Ja on nyt niitä muitakin papereita mitä pitää allekirjoitaa. Vai palataanko takaisin puumerkkeihin?

Onnitelut Teuvo! Kuvasi näytettiin puoli seitsemän ohjelmassa  perjantaina

Taas naisministeri kunnostautuu, pitää varmaan siirtyä kotipoltoiseen siittä ei kai tarvitse alkoholiveroa maksaa.    
 Peruspalveluministeri Susanna Huovinen kiristäisi alkoholiverotusta

.http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288643751294.html

 • Veli Riihijärvi Ja valtionomisteisen Altian toimitusjohtaja sai potkut kun viinanmyynti laskenut

 • Jorma Lindqvist juodaan vaan, vaikka herrat ei soiskaan, juodaan vaan -ihan piruuttaan.

 • Tarja Seppälä Mitä tuo veronkiristys auttaa ,,,,se käyttää ,joka käyttää ,makso mitä makso ,tai hakee Virosta ,matkat on halpoja
 • Jorma Lindqvist Ja sellaisissa perheissä joissa äijä juo (paljon), se veronkorotus on muiden perheenjäsenien hyvinvoinnista pois. Tietysti ämmätkin voivat olla juoppoja, mutta oletusarvoisesti miehethän roistoja ovat.

 • Teuvo Vehkalahti Miesten oluen juonnista olaan huolisaan mutta kukaan ei ole hulestunut hienostorouvien viinin lipityksestä...

 • Jorma Lindqvist korostan vielä, etten käytä naisista nimitystä ämmä. Paitsi tässä tapauksessa tätä kirjoittaessani. Muutoin naiset ovat IHAnaisia
 • Lauri Aro Mun sisäinen sykolokini sanoo jotta ei tota viinanhimoo verotuksella tapeta, se kun asuu pururadalla. Jos alkoholihaittoja halutaan vähentää, pitää asentaa jokaiseen semmoinen siru, joka iskee kuin miljoona volttia viinanhimon ilmetessä inehmossa.Hyvää huomenta, good morning, dobré ráno. Pakkasta Äijänneva mittausasemlla -22.7, täällä keskustassa-22, aika rapea keli. Mietin just, tarkenenko lähteä kuvaamaan. No, pakkaan kamppeet ja teen eväät kuitenkin varuiksi ja katson, miltä tunnin päästä näyttää pihalla.
Kyllä harmittaa, tietokoneen näyttä on menossa hajalle, kaikenlaista raidoitusta ja viirua välillä näytöllä, merkkivalo palaa tauotta, vaikka ennen se vilkkui. Tietokonekin oikuttelee, sammui eilen itekseen..kai se on lainan otto edessä.

2 kommenttia:

 1. een heerlijke prachtige winterse serie het is genieten om dit te zien.

  VastaaPoista