Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 7. marraskuuta 2013

Myrskyn jälkeen useimmiten aurinko paistaa. …Insuliinivalmisteiden KELA korvattavuus jatkuu....After the storm the sun shines more often .....Efter stormen solen skiner oftare .....Después de la tormenta el sol brilla con más frecuencia .....Depois da tempestade o sol brilha mais vezes .....Nach dem Sturm scheint die Sonne öfter .....Na de storm schijnt de zon vaker .....Po burzy słońce świeci częściej .....Après la tempête, le soleil brille plus souvent .....Dopo la tempesta il sole splende più spesso .....После бури солнце светит чаще .....嵐の後の太陽がより頻繁に輝い.....风暴过后,阳光普照更多的时候.....Μετά την καταιγίδα ο ήλιος λάμπει πιο συχνά .....Eftir storminn sólin skín oftar .....Etter stormen solen skinner oftere .....Efter stormen solen skinner oftere .....Pärast tormi päike paistab rohkem .....

 

Niin kävi eilenkin, oikein tintit ilostuivat puiden oksistossa pyrähtelemään ruuan etsinnässä.  Jotkut varailivat jo pönttöjäkin. Saattaa tintti pönttöä talviasumukseksikin kaavailla.

tinttejä 006

 

tinttejä 007

 

 

tinttejä 009

 

tinttejä 010

 

tinttejä 018

 

tinttejä 011

Otsake taitaa sopia siihenkin jos lääkkeiden hintalautakunta tekee myönteisen päätöksen insuliinien korvattavuudesta tänään.

 

Valtioneuvoston asetus lääkkeiden hintalautakunnasta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä, säädetään 21 päivänä joulukuuta 2004 annetun sairausvakuutuslain (1224/2004) 6 luvun 28 §:n 1 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 802/2008:

1 §
Lääkkeiden hintalautakunnan kokoonpano

Sairausvakuutuslain (1224/2004) 6 luvun 1 §:ssä tarkoitetun lääkkeiden hintalautakunnan sekä sen yhteydessä toimivan asiantuntijaryhmän puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä näiden varajäsenten tulee olla ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneita. Lääkkeiden hintalautakunnan jäsenistä vähintään yhden on edustettava lääketieteellistä, yhden farmasian, yhden oikeustieteellistä ja yhden taloudellista asiantuntemusta.

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2009/20090196

FINLEX ® - Säädökset alkuperäisinä: 196/2009

www.finlex.fi

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.

 

http://www.stm.fi/tiedotteet/kaikki

 

Tiedote 26/2013

7.11.2013

 

Insuliinivalmisteiden korvattavuus jatkuu

 

Lääkkeiden hintalautakunta on tämän päivän kokouksessaan käsitellyt useiden insuliinivalmisteiden uusintahakemuksia. Hintalautakunta hyväksyi hakemukset ja valmisteiden korvattavuus jatkuu keskeytyksettä nykyisessä laajuudessa.

 

 

Hintalautakunnan käsiteltävänä on ollut detemirinsuliinia sisältävän Levemir, aspartinsuliinia sisältävän NovoRapid FlexPen ja lisproinsuliinia sisältävä NovoRapid FlexPen ja lisproinsuliinia sisältävän Humalog KwikPen valmisteiden uusintahakemukset.

 

Levemir-valmisteen uusi päätös on

voimassa 30.11.2015 saakka ja muiden mainittujen valmisteiden

päätökset ovat voimassa 30.11.2016 saakka.

 

 

Syksyn aikana hintalautakunta on

hyväksynyt myös muiden käsittelyssä

olleiden insuliinivalmisteiden

uusintahakemukset. Päätöksiä koskevat tiedot löytyvät lääkkeiden hintalautakunnan kuukausittain julkaistavilta tiedotteista. www.hila.fi

7.11.2013
Insuliinivalmisteiden korvattavuus jatkuu (Tiedote 26/2013) (pdf, 19 kt)

 

Lisätietoja:

Johtava proviisori Ulla Kurkijärvi, puh. 0295 163 436

Johtaja Lauri Pelkonen, puh. 0295 163 435

 

Pekka Koivisto On syytäkin jatkua. Se olisi ollut kulujen siirtämistä sossun piikkiin. Köyhä olisi joutunut hakemaan rahat sieltä.

 

 

Täytyisi uudet kengätkin talveksi saada, aika tyyriitä ovat

Tykästy ja ihastu. Erämaailma – luonnossa liikkujan tavaratalo.

Kevytmaihari Haix Airpower P6 - Erämaailma

www.eramaailma.fi

Haixin kevytmaihari, jossa osa on korvattu hyvin hengittävällä kestävällä kankaalla. Varsikengässä on vedenpitävä Gore XCR ja vahva Cordura.

Eikä hinta taida aina olla laadun tae:

Teuvon kuvat -Teuvo images: Diabeetikko tarvitsee kunnon kengät…A diabetic needs good shoes...

 

 • Kaiken muun tämän päivän päälle tulee illalla Teemalta huumoripäläjäys joka pitää katsoa ja ilta päättää

 • Yleisradio

  Älä itke Iines (16), Yle Teema klo 22, Yle Areena 7 pv
  Tätä et näe DVD:ltä ja edellinen tv-esitys oli 24 vuotta sitten, joten jos olet Ryhmäteatterin taiteen ystävä, niin virittäydy Janne Kuusen ohjaaman elokuvan pariin. Luvassa vinksahtanutta huumoria ja kajahtaneita henkilöhahmoja, joita näyttelevät mm. kuvan Kari Väänänen ja Sari Mällinen sekä Vesa Vierikko, Kari Heiskanen ja Pirkka-Pekka Petelius.

  Älä itke Iines (16), Yle Teema klo 22, Yle Areena 7 pv<br />Tätä et näe DVD:ltä ja edellinen tv-esitys oli 24 vuotta sitten, joten jos olet Ryhmäteatterin taiteen ystävä, niin virittäydy Janne Kuusen ohjaaman elokuvan pariin. Luvassa vinksahtanutta huumoria ja kajahtaneita henkilöhahmoja, joita näyttelevät mm. kuvan Kari Väänänen ja Sari Mällinen sekä Vesa Vierikko, Kari Heiskanen ja Pirkka-Pekka Petelius.

1 kommentti:

 1. Beaucoup de précisions dans ce post! jolies photos!
  Merci de ce partage!

  VastaaPoista