Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 25. marraskuuta 2013

Eilinen lumisade toi liukkautta kävelyteille.....Yesterday's snowfall brought slippery walkway .....Gårdagens snöfall förde hal gångväg .....Nevadas de ayer trajo calzada resbaladiza .....Queda de neve de ontem trouxe passarela escorregadia ....Der gestrige Schneefall gebracht rutschigen Gehweg .....Wczorajsze opady śniegu przyniósł śliski chodnik ....La neige d'hier a passerelle glissante ....Nevicata di ieri ha portato passerella scivolosa .....Снегопад Вчерашний принес скользкую дорожку ....昨日の雪は滑りやすい歩道をもたらした.....昨天的降雪带来的滑走道....Η χθεσινή χιονόπτωση έφερε ολισθηρό μονοπάτι ....Gårsdagens snøfall førte glatt gangvei .....Gårsdagens snefald bragte glat gangbro ....Eilne lumesadu tõi libe kõnnitee ............

Eilinen lumisade toi liukkautta Porin / Noormarkun  kävelyteille. Tai ei sade oikein lunta ollut vaan pieniä pyöreitä rakeita jotka kävelijän jalan alla rullaavat kuin laakerin kuulat.Varovainen pitää tänään ja huomenaamuullakin olla kun Porin kaupunki ei ole vielä saanut liukkaudentorjutakalusto liikeelle.


Ennen lumisadetta taivaalla lipui komeita pilviä
lumisade ei olut kovin sakeaa 


Tämän päivän blogi päivitys on myöhässä kun aamulla käynistettiin tietokoneen turvallisuus tarkistus ja kun koneessa on kaksi kovalevyä ja paljon kuvia niin koko tarkistus kesti neljättätuntia.  Pari hyökääjää tarkistusohjelma löysi jostain pelistä ja jaavasta. Vin 32: Malwere-gen teki koneesta hitaan oloisen.  Ne on nyt poistettu mutta ei koneen puhdistus Windous Live Writeriä korjannut joten blogin päivittäminen on edelleen tuskaisen hidasta.


Noormarkuun vuoden parhaan  yksi vuotiaitten suomen hevosten varasan palkinto
  ori Rehulan Nopee.
 
 Matti Rehula
Matti Rehula jakoi linkin.
 Valtakunnan kaunein varsa on tehty meillä, syntynyt meillä ja asuu meillä.
Kotona! Yleensä vois sanoo paska reissu, mutta tulipa tehtyä. Tänään aamulla kyllä mietitytti lähteä Helsinkiin varsanäyttelyyn, tulipa lähdettyä ja kerättyä valtakunnallinen vuoden parhaan 1 v sh varsan titteli! Et sikses hyvä päivä! Ja tuhannet kiitokset tässäkin myötäeläneille, huomenna illalla saa sitte kaffeeta!

http://www.hippos.fi/index.phtml?s=539&915_m=6623


1 kommentti: