Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Siinä se vaan seisoo. Pomarkun Tuunajärvellä tapahtuneen perhesurman apu ja tutkinta viivästyi pitkien välimatkojen ja poliisipartioiden vähyyden vuoksi. That's it, but is standing.Eso es todo, pero de pie se.É isso aí, mas está de pé.Das ist alles, aber steht.Ça y est, mais il est debout.Questo è tutto, ma è in piedi.Вот и все, но стоит.それはそれだが、立っている。

 

Olen viime aikoina sattuneesta syystä käynyt tavallista useammin Noormarkun kirkolla ja siinä ohessa pannut merkille vt8  kevyenliikenteen alikulusta kulkiessani että siinä se vaan seisoo, valaisinpylväs samassa paikkaa kuin 1.10.2010 jolloin se betonielementin kyydistä putoamisen johdosta kaatui kevyenliikenteen alikulun suulle.

 

Siinä se vaan seisoo valaisinpylväs

risteys 004

 

risteys 008

Olisi luullut että edes halvempia turvallisuus muutoksia olisi kiertoliittymään tehty. Mutta ei, samanlainen se on kuin ennen onnettomuuttakin.

onnettomuus 034

Poliisit tutkinta työssä. Mukana TV-poliisi Taina Uppa Porin poliisista, Clock vyöllä

onnettomuus 030

 

onnettomuus 050

Melkoisesti AGA:N Scania kaasurekkakin kallistuu kiertoliittymään saapuessaan.

risteys 007

 

Noormarkun kirkko 1956

juhannus 1959 honkio 008

Ei ollut asfalttia vielä vuonna  1956 Vanhallavaasantiellä. Kuvan on ottanut isäni venäläisellä Lubitel ( venäjä : Любитель, venäjäksi Amateur) kameralla.

 

Pomarkussa ampumissurma: Neljä ihmistä kuollut

Father shot three of her children and herself Pomarkku

vihteljärvi 051

Poliisi auto hälytysajossa

 

 

 

Pomarkkulainen mies ja hänen kolme alle kouluikäistä lastaan löytyivät ammuttuina maanantai-iltana Pomarkussa.

Pomarkkulainen mies ja hänen kolme alle kouluikäistä lastaan löytyivät ammuttuina maanantaina Pomarkussa. Tapauksesta tuli ilmoitus hätäkeskukseen klo 20.39.

Satakunnan poliisilaitos tutkii tapausta. Rikoskomisario Erik Salonsaaren mukaan esitukinta on vasta niin alkuvaiheessa, ettei asiasta ole mahdollista tiedottaa yksityiskohtaisemmin.

Poliisi sanoo tiedottavansa asiasta lisää tänään viimeistään klo 13 mennessä.

Pomarkku on pieni maaseutumainen kunta Porin itäpuolella Satakunnassa. Pomarkussa on noin 2400 asukasta.

Pomarkun kunnanjohtaja Eero Mattsson kuuli asiasta hieman puoli yhdeksän jälkeen aamulla. Mattssonin mukaan Pomarkun kunta alkaa välittömästi suunnitella henkisen tuen tarjoamista pomarkkulaisille yhdessä seurakunnan kanssa. Mattsson kuvaa olevansa järkyttynyt ja surullinen.

YLE, Kaleva, Turun Sanomat, Satakunnan Kansa

 

Pomarkussa surmansa saaneen perheen äiti sekä nuorin lapsi ovat turvassa.

Pomarkkulainen mies ja hänen kolme alle kouluikäistä lastaan löytyivät ammuttuina eilen Pomarkussa, Tuunajärven kylässä. Tapauksesta tuli ilmoitus hätäkeskukseen illalla noin kello puoli yhdeksän aikaan.

Perheessä on neljä alle kouluikäistä lasta: 5-vuotiaat kaksostytöt, 3-vuotias tyttö ja maaliskuussa syntynyt poika, kertoo MTV3 verkkosivuillaan.

Tietojen mukaan vanhemmat ovat alle 40-vuotiaita. Perheen isä on viljelijä ja äiti parhaillaan äitiyslomalla Pomarkun kunnan virasta.

Satakunnan poliisilaitos tutkii tapausta. Rikoskomisario Erik Salonsaaren mukaan tapauksesta järjestetään tiedotustilaisuus kello 14.

Poliisin tiedotustilaisuuden pääanti oli että tapahtunut on tapahtunut ja surmaa ase 0n 22 kaliperin luvallinen pistooli ei kuitenkaan ampujan, mutta ollut samassa asekaapissa kuin ampujaksi epäillyn isänkin aseet.  Perheen äiti löysi uhrit palattuaan vierailulta perheen pienimmän, vauvaikäisen lapsen kanssa.  Äiti teki hälytyksen. Pihapiirissä asuu myös isovanhemmat, jotka mahdollisia silminnäkijöitä. Avun saapuminen perille ja tutkinnan aloitus viivästyi poliisipartioiden vähäisyyden ja pitkien etäisyyksien johdosta. Kankaanpään polisi partio oli Porissa luovuttamassa asiakasta.Rikoskomisario Erik Salonsaaren mukaan Pomarkun ampumisista epäillään surmansa saanutta perheen isää.

Uhreista lapset ovat aivan pieniä. Kaksoset ovat syntyneet vuonna 2007.
Kolmas lapsi on syntynyt vuonna 2009.

 

Pääset lukemaan MTV3:n uutisen tästä

 

Suora nettilähetys tiedotustilaisuudesta klo 13.55!

 

Laitilan- ja Tuunajärven kylät ovat yhteensä noin 120:n asukkaan kyläyhteisö. Pomarkun keskustaan on matkaa 17 km. Järvisuomen tieltä on Laitila-Tuunajärvelle matkaa kymmenisen kilometriä ja Pohjanmaantieltä Laviasta matkaa kertyy noin kaksikymmentä kilometriä. Matka taittuu nopeasti juuri peruskunnostettua maantietä pitkin. Kylien nimet tulevat Laitilan ja Tuunan tiloista, jotka sijaitsivat alueella ensimmäisinä. Nykyään puhutaan yleensä vain yhdestä kylästä. Jako Laitilaan ja Tuunajärveen on lähinnä hallinnollinen esimerkiksi maarekisterin vuoksi. Asutus on jakautunut tasaisesti koko laajan kylän alueelle jo 1600-luvulta alkaen. Pitkistä välimatkoista huolimatta kylän tunnelma on tiivis ja lämmin, mikä johtuu vertaansa vailla olevasta yhteishengestä.

 

http://213.192.129.17/sivu.aspx?taso=3&id=13

http://www.pohjois-satakunta.fi/asuminenjaelaminen/kylatjakylatoiminta

 

 

Pomarkku

poliisitehtävä: ampuminen **

http://www.tilannehuone.fi/tehtava.php?hash=56c62689b380f6965791a18be04cb5e0

Pomarkun sijainti kartalla, noin kolmekymmentä kilometriä porista

Mies ja hänen kolme lastaan löydettiin surmattuina Pomarkusta Satakunnasta.

 

 

 

 

 

Perhe- ja lapsisurmien synkkä vuosikymmen: 57 kuollutta

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288469069237.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti