Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Noormarkussa on tapahtunut MURHA! Päätön käpytikka. Noormarkku brutal murder has taken place! Noormarkku brutal asesinato ha tenido lugar!Noormarkku assassiner brutale a eu lieu!Noormarkku στυγνή δολοφονία έλαβε χώρα!Noormarkku жестокое убийство произошло!Noormarkku残忍な殺人事件が起こっている! あなたは非常に多くの日本ありがとう、あなたがこのブログにちょうど第二百(200)訪問者が来た. Thank you very much for Japan, they came just two hundredth (200) visitor to this blog


Milla-Maria löysi koulusta kotiin tullessaan  Päättömän Tikan koulutieltä.  Tietääkö joku Teistä mikä on Tikan vihollinen joka vie uhrilta vain pään.  Petolintu, haukka varmaankin, mutta tikka on sen verran isolintu että kai murhaaja on jonkin verran isompi.  Hiljaisesti  pedon on täytynyt liikkua kun on saanut tikan yllätettyä.  Mutta miksei se ole koko uhria vienyt vaan on jättänyt tikanruumiin muuten koskemattomaksi.
irdlifen tiedottaja Jan Södersved arvelee, että asiat eivät liity toisiinsa. Hän uskoo, että käpytikka on törmännyt esimerkiksi autoon ja sen jälkeen nisäkäs tai petolintu on napannut pään. Ruokailu on häiriintynyt eikä saalista ole ehditty syömään enempää.
Ari Rantamäki Porin lintutieteellisestä Yhdistyksestä epäilee myös tapaturman mahdollisuutta kuolinsyynä. Sen jälkeen haukka tai pöllö on ehtinyt nappaamaan ainoastaan herkkupalat, eli pään. Rantamäen mukaan aivot ovat ruumiin ravitsevin osa.
YLE Satakunta

päätön tikka 002

päätön tikka 004
Suomessa kaikki tikat on rauhoitettu,  muuten se punaiset peffasulat varmaan kiinnostaisivat  perhontekijöitä.

Kainuun Raatihuoneen tori http://www2.kainuunsanomat.fi/palvelut/torikamera/
Luvian Laitakarin sataman  Webkamerat
http://www.ajl.fi/webcam/reposaari/
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&u=http://www.dn.se
http://www.reuters.com/
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&u=http://www.dn.se
http://www.dailymail.co.uk
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=ja&u=http://www.jiji.co.jp
http://english.kyodonews.jp
San Francisco Cronicle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti