Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 28. syyskuuta 2019

Eilen tuli nautiskeltua punaista lihaa. Yesterday we came to enjoy red meat... Igår kom vi för att njuta av rött kött... Ayer vinimos a disfrutar de la carne roja.

Eilen oli  ilmastolakkopäivä, minä kunnioitin sitä lihan syönnillä.  Kaupassa oli 30 prosentin alenuksellaa lehtipihvejä  ja selaiset vaimo pannulla paistoi.




Jo koulussa historiaa opiskellessa tuli  selväksi se, että ihminen on kehittynyt nykyisenkaltaiseksi  opittuaan metsästämään riistaa ja sen myötä saanut lihaa syödäkseen.  Väkisinkin tulee lihansyönnin kilellosta mieleen, että sillä on  muukin tarkoitus kuin ilmaston lämpenemisen hidastaminen.   Nykyinen keskiluokka on päässyt liian liki vanhaa rahaa omistavia sukuja joten pitää saada aikaan uusi mailmanjärjestys johon toivoitaan  evoluution tuovan ratkaisun.   Kun suurin osa ihmisitä  siirtyy verotuksen ohjaamana  kasvissyöntiin, veganeiksi niin evoluution myötä tulevasiuudessa on uusi ihminen joka on  " tyhmempi " ja nöyrä toteutamaan rikkaiden tahtoa jotka ovat saaneet lihaa syödäkseen. 





Ruokajuomana oli Piedmonte  cuatro tierras  2016 . sen osto vähän askaruti kun sen tuotantomaa on Espanja, enkä tiedä mitenkä se on sieltä Suomeen kuljetettu.    Jos se on lentokoneella tuotu, niin se on ilmastonkannalta huono juttu.  Eilenkään ilmastolakko päivänä ei kukaan maininnut, että lentokliikenettä tulisi verotaa.  Lentolikenteen poltoainettakaan ei veroteta.    Muutenkaan
 ei kukaan mitään konkreettista sanonut,  mitenkä ilmastonmuutos saadaan pysähtymään. 

   Kastetta kolminkertaisen selktviiikkunan ulkoruudussa 


  
Tänään launataina 28.9.2019   aamu valkeni aurinkoisesti.  Lännen puolen ikkuna ulkoruudut olivat kasteiset,  kello  am 9.15  kaste piste on + 4.7 astetta ja ulkolämpötila + 5.3 astetta.   Tänään varmaan sasi hienoja ruska ja metsävalokuvia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti