Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Synkkää on, ja ikävää….Is a dark and sad is ......Är en mörk och sorgsen är .... Es un oscuro y triste es ........Escuro é ...Ist eine dunkle und traurig ist ...Est un sombre et triste ........È un buio e triste è ....Является темной и печально ....暗くて悲しいです....

 

Pitäisi tietysti olla mielissään siitä että ulkolämpömittari näyttää +6.6 astetta lämmintä ja lämmityskuluissa säästyy. Mutta kyllä on pimeää kun vielä puoli yhdeksän aikaan oli katuvalot päällä.

synkkää on 069

 

Mutta ei taida tällaisten maisemakuvien otossa muuta järkeä olla kuin että ne jää päiväkirjamaisesti muistiin.

synkkää on 053

Vähän auringonkilo keskipäivän maissa heijastuu vedenpinnasta.

synkkää on 056

 

Isänpäivänä 11.11.2012 sain vielä jonkin hankihyttysen valokuvattua kun se oli tullut ikkunan väliin talvehtimispaikkaa hakemaan.

synkkää on 045

 

synkkää on 049

 

 

Eduskunnan ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Martti Korhonen (vas) arvioi, että Talvivaarassa muhii todellinen uutispommi.

– Olen laskenut ruutupaperivihkolle määriä, jotka ovat alueelta valahtaneet ulos. Määrät ovat olleet hirveitä. Tulee väkisin sellainen tunne, että yritetään sievistellä sitä tilannetta, mikä on käsissä.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194777629627/artikkeli/ruutupaperi+laskuissa+apuna+-+martti+korhonen+pelkaa+talvivaarassa+muhivan+uutispommin.html

1 kommentti:

  1. Ngoài ra, máy lạnh còn có tính năng vệ sinh
    tự động.

    VastaaPoista