Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 26. toukokuuta 2015

Pian inisee Porin ilmatilassa.....Snart myggor Pori luftrum .....Soon the mosquitoes Pori airspace....Presto la zanzare Pori spazio aereo ......不久,蚊子波里空域...............Вскоре комары Пори воздушное пространство ...........Presto la zanzare Pori spazio aereo ...........Bald wird die Mücken Pori Luftraum ..... ......Bientôt la moustiques Pori espace aérien .........Pronto la mosquitos Pori espacio aéreo .....

Vaikka ei vielä montaa päivää tänä kesänä ole parvekeella ilman paitaa saanut isuksella niin kyllä keän merkejä silti luonnossa on.  Eilen tervapääskyt lensi Noormarkun taivaalla jo useammankappaleen parvessa ja ajoivat toisiaan takaa.  Joen pinnanpäällä uroshyttyset kirmasivat eilen äänettömästi lentäen isossa parvessa.  Päivä kävelylle olen jo joutunut asua keventämään ja päälläni on ollut limevihreä tuulitakki, se tuntui hyttysttä houkutelevan kun Myllykoskella luontoa tarkkailin.  Kuvan yksilö kävi tuulipuvun hihaa haistelemassa muta palasi puun oksalle.
Innostuin hyttysen bongaamiseta niin paljon että lähetin SK verkkolehdelle  tämän kuvan ja vinkin


Teuvo Vehkalahti ttvehkalahti@gmail.com

Liitteet15.36 (17 tuntia sitten)
-> SK
Pitäisikö aloittaa tämän kesän hytysmäärän ennustus juttu?  Tänään kävi ensimmäiset tutustumassa valokuvajaan.  Taisi olla uros kun ei surissut eikä käynyt iholle.

Juttu oli satakunnan kansan verkkosivulle tehty mutta eipä kelvannut minun kuvani.  Sinänsä  ei harmita kun ei lehtikuvista muutenkaan  20 euroa enempää makseta, mutta kyllä paikallislehti voisi vähän huomioida vinkinlähettäjää.  Voi olla että jos jotain suurempaa sattuu kylillä tapahtumaan niin jää kuva toimittamatta seuraavalla keralla.


http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1194982709119/artikkeli/lahiviikkojen+saa+ratkaisee+tuleeko+haijy+hyttyskesa.html


Leppäkertut suurenee.  Toissa päivänä näun kakspistepirkon, eilen jo seitsenpistepirkon.


Vaarallista on leppäkertun elämä kun oli samoille kielonlehdille  pistiäisen kanssa eksynyt.Eilen näkemäni pistiäinen ei taida olla samaa lajia kuin tämä jonka kesäkuussa 2012 sain valokuvattua ratsastamassa  seitsenpistepirkon selässä.


Olisi minulla hienompikin hyttys valokuva.  Vuonna 2011 sain valokuvattua hyttys naaraan   kasvin lehden alla veri ruokaa sulattamassa.


Ettei vaan Porin kaupunki teksi liian hieno, hyvää työtö Noormarkun kunnantalon saneerauksessa  kirjastoksi.  Olisi se vanha asfaltti hyvin kelvannut parkkipaikalla autojen pyörien alle. 

Eduskuntavaaleistta on jo toistakuukautta aikaa ja vielä on jollain vaalityö kesken.
meidän mirva, mirva heinosen tukiryhmä ei ole vielä poistanut kaikkea vaalimainosmateriaalia


Tänään tiistaina 26.5. 2015 porissa / Noormarkussa on taas  harmaa päivä asteita kello 9.50  on plus 12 astetta celsiusta

Turussa on ensimmäiset punkit ilmantuneet ja pian ne varmaan on porissakin.  Punkki koiran turkissaNemon ekat punkit. Korvan takana, niskassa ja huulessa. Hyi hitto ja yäk.

Punkin poistaminen | Punkkirauta

www.punkkirauta.com/index.php?q=punkin-poistaminen
... tunnin ajan. Punkin poistaminen oikealla tavalla on hyvin tärkeää jälkitautien estämiseksi. ... punkki voi puhjeta, kuten teräväkärkisiä pinsettejä käytettäessä.
Nyt voin viimein esitellä tämän talvella maalaamani tilaustyön julkisuudessa, jonka asiakas tilasi vuosipäivälahjaksi pojalleen. Lahja luovutettiin toissa viikolla siksi en minäkään voinut tätä aikaisemmin esitellä julkisesti. Sain myös luvan tehdä tästä pikkutauluja, jotka tulevat jossain vaiheessa verkkokauppaani. Nyt on muuten hyvä aika suunnitella kesäinen tilaustyö omasta maisemastasi. Tulen mielelläni paikan päälle katsomaan ja annan samalla hinta arvion. Kotisivultani näkee minkälaisista aiheista olen tilaustöitä maalannut. http://www.taidemaalari.net/tilaustyot.html

Huomio! Palokuntamme juhlii la 6.6.2015 90v. syntymäpäiviä.
Juhlaparaati alkaa klo 11:00 urheilutalolta kohti kirkkoa , Myllykartanolta palataan takaisin Noormarkun paloasemalle. Mukana useita paloautoja myös museoautoja. Tule seuraamaan paraatia reitin varrelle.Päivä on ollut lännessä ja pohjoisessa sateinen ja kolea - idässä aurinkoinen ja lämmin. Mikkelissä mitattiin kevään korkein lämpötila 21,7 astetta. -Kerttu


Ajankohtaiseen asiaan kantaa ottava mielipide

Maahanmuuttajat asettavat sosiaaliturvamme koetukselle ja suorastaan romuuttavat sitä. Afrikassa sosiaaliturva perustuu suureen lapsilukuun, minkä ansiosta muutamat lapset elävät pitempään ja kykenevät huolehtimaan vanhemmistaan.
Kun afrikkalaiset saapuvat "pakolaisina" Suomeen, jatkavat he täällä sikiämistään samaan tahtiin, vaikka vähempikin riittäisi.
Niinpä, jottei totaalista romahdusta tulisi, on maahanmuuttajien laplsimärää rajoitettava. Kolme lasta maksimissaan. Se edellyttäisi pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille, mikä tehokkaimmin hillitsisi heidän vyöryään maahamme ansaitsemaan nussimalla parempaa elintasoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti