Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Paska keli tuli tälle päivää.....Shit weather came on this day in Pori .....Skit väder kom denna dag i Björneborg.....在这一天,在波里妈的天气来了...........Дерьмо погода пришла в этот день в Пори .............Merda tempo è venuto in questo giorno in Pori .......... Scheiße Wetter kam an diesem Tag in Pori ..........Merde temps est venu ce jour-là à Pori ...........Tiempo mierda llegó en este día en Pori .....

Nyt kyllä västärkin varpaita paleltaa kun yöllinen tuuli toi mereltä tullesaan Noormarkuun / poriin räntä lumi sateen.  Oikein yölä ikkunat vinkui.   Vihreät nurmet on tänään valkoiset  ja kun sää kuitenkin on plussanpuolella niin joka paikka on märkänä.  Ei tänään tarvitse kevät kukkia mennä valokuvamaan, eilen niitä valokuvasin ensimmäisen kerran laajakulmaopjektiivilla jolla saa maisemaakin kuviin.

 Sääkuva 14.4.2015 Noormarkku Laviantie  kello 8.30  + 1.2 astetta celsiusta


Eilen asensin  kamerarunkoon  Vivitar 24mm 1:2.8 MC  Wide Angel  Ais laajakulma objektivin, se on siitä mielenkiintoinen objektiivi että sillä saa tarkennettu lähimmilään  seitsämänsentin päästä ( 7cm)  sillä saa kohteen kuvattua läheltä ja mukaan saa myös maisemaa.  Tuomen silmut olivat eilen jo avautumista vailleTuomipuun silmut kotiseututalo Kaharilla


Eilen olin liikeellä niin aikaisin  että sinivuokot nuokkuivat vielä


Maantasalta valouvatessa olis mukava kun olisi kulmaetsin, ei tarvitsi rähmällään kontata / ryömiä kuvauskohteen edessä


Nikon DR-5 kulmaetsin / kulmatähtäin on vaan vähän tyyris tähän taloudelliseen tilanteeseen.

Kulmatähtäin, joka kiinnitetään Nikonin järjestelmäkameran etsimeen. Tällä laitteella etsinkuvaa voidaan katsoa mistä kuvausasennosta tahansa (sisältää kattoprisman). Erittäin kätevä kuvattaessa korkealta, lähikuvauksessa tai mikroskooppikuvauksessa.Mahdollista reprokuvauksessa kuvaussuhteella 1:1 tai 1:2. Joihinkin kameramalleihin vaaditaan sovitinrengas. Diopterikorjaus (-5 to +6) eli voit kuvata ilman silmälaseja.
http://www.digitarvike.fi/nikon_dr-5_kulmaetsin__kulmatahtainUimarannalla tavoittelin sellaista kuvaa missä leskenledet ovat etualalla ja Noormarkun joki taustalla.  Tämän valokuvan nimeksi tuli  Kesää odotelleassaKivoja kuvakulmia laajakulmaobjektiivilla saa, vastavalo suoja olisi kyllä tarpeen vastavaloon kuvatessa kuvassa näkyy himmentimen kuvio


Porin kaupungin harjapartio saapui eilen Noormarkuun ,  8 ukkoa ja muutama kone


On huonossa säässä hyväkin puoli, kun tänään ei voi mennä ryömimään kukkien juurelle kameran kanssa niin pitää koetaa saada luettua  luvun alla oleva kirja Philip Kerr Sakasalainen silunmessu, viikossa olen pääsyt sivulle 241  tänä jos saisi kekityttyä nin voisi lukea loput 100 sivua.

Pari hyödyllistä valokuvausaiheistta linkkiä


kävin kirjurinluoto-areenalla mittailemassa asvalttia. Ja kirjoitin toisen blogipäivityksen samana päivänä.
Spesifiä.


jormalindqvist.blogspot.com|Henkilöltä Jorma Lindqvist

Tylsää juttua blogiin, mutta päivän epistolan lopussa linkki TitiVitunTyy:hyn, joka piristää päivää. Vaikka se pirteä olisikin Hymiö smile


jormalindqvist.blogspot.com|Henkilöltä Jorma Lindqvist


Kirsi Kimi Samiloff   Meillä ei vielä Jyväskylän kaakkoiskulmalla ihan lunta sada. Sellaista "alijäähtynyttä" vettä tulee ja pari astetta on lämmintä.
http://porilaine.satakunnankansa.fi/2015/04/02/porin-paras-hampurilainen-aanestyksen-voittaja-oli-ylivoimainen/  •  Tietääkö kukaan selvisikö sydämmen asialla Oscar Blaketon onettomuudesta?  Sarjasta tuli eilen viimeinen osa, tänään alkaa kyläsairaala. 
  • Kyläsairaala (The Royal) on brittiläinen draamasarja, joka keskittyy Elsinbyn merenrantakaupungissa Yorkshiressa sijaitsevan St Aidan's Royal Free Hospital -sairaalan toimintaan 1960-luvulla. Sarja sai alkunsa Sydämen asialla -sarjan 12. tuotantokauden eräästä jaksosta ja alkoi elää omaa elämäänsä sarjan spin-offina. Sydämen asialla -sarjan hahmoja vieraili useasti sarjan ensimmäisillä tuontantokausilla mutta ei enää uudemmissa jaksoissa.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti