Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Nemo vieraili Turusta Makkarakoskella.....Nemo visited Turku Noormarkku Sausage rapids......尼莫参观图尔库Noormarkku香肠急流...........Nemo посетили Турку Noormarkku колбасные пороги ............Nemo ha visitato rapide Turku Noormarkku salsiccia ..........Nemo besucht Turku Noormarkku Wurst Stromschnellen ...........Nemo a visité rapides Turku Noormarkku saucisse .............Nemo visitó rápidos Turku Noormarkku salchicha ...... .....Nemo besökte Åbo Noormarkku Korv forsar .....

Eilen oli kiva päivä kun Kulatainennoutaja Nemo kävi meillä  kylässä.   Vierailu toi vaimolle erityisttä iloa kun hän on turusta kotoisin  ja Sinikka siskokin tuli Anikan ja Nemon  kanssa tänne Noormarkkun  vierailulle.


Nemo on 6kk vanha ja Noormarkun kultuurimaisemassa on sille paljon uusiia asioita aisttavana

Annika ja Nemo Makkkarakoskella, kosken kuohut olivat mielenkiintoisiaEtujalkakin nousi noutajalle tyypillisesti


Muotokuva otetiin bruukinmäen kellarin päädyssäKulatainennoutja Nemo 6 kk


Moni asia on jäänyt  ilman koiraa kukiessa hiomaamatta.  Nemo löysi  jäniksen kulkuritit ja papanat.  Suomesssa jänikisissä ei  eläinlääkärin mukaan ole mitään koirille haitallista ja koirat voivat syödä löutämänsä  jäniksenpapanat.  Sinitakkinen hevonen seuraa Nemon kulkua.Hevoset oli Nemolle uusijuttu ja ne saivat siltä erityishuomion mörellä murinalla ja haukulla, Hevoset eivät olleet olenkaan huolestuneenäköisiä koiran uhitellusta.
Hevoset olisivat halunneet enemmänkin seurustella Nemon kanssa


Edellispäivän lumi suli eilen pois ja sulamisvesi muodosti pieniä puroja tielle.  Nyt en jäänyt näihin patoja tekoalataita kengänkärjellä rakeentamaan  niinkuin lapsena tehtiin.


Tänään perjantaina 6.3.2015  on maa taas valkoinen  lämmintä  +1.9 asteeta joten on odotetavissa  kurakeli  maanteille.Tänään käyn vielä Markun kanssa viimeistelemässä talvinäyttelynn tilaa Porin Kauppakekuksen Ateljeessa.  Vähän on levoton mieli kun tänään pitäisi työvoimaviranomainem soitaa.  Vähän turhan usein työtöntä näinä massatyöttömyyden aikana  painostetaan kun satakunnasakin  työttömyysprosentti on 14.1  niin aika mahdoton yhtälö työllistymiseen on 56 vuoden ikä ja 1 Typ. sokeritauti.  Jonkin sortin väliinputoojakin olen kun Pori ei tyollistä kuin yli 57 vuotiaita pitkäaikaistyöttömiä tänä vuonna
Tutkimus: Koira nuorentaa sinua jopa 10 vuotta!

Koira voi nuorentaa omistajaansa fyysisesti ja psyykkisesti jopa kymmenellä vuodella, kertoo uusi tutkimus.

http://kuono.fi/tutkimus-koira-nuorentaa-sinua-jopa-10-vuotta/


Eläinlääkäriasemien markkinointi tutkintaan Satakunnassa

Lounais-Suomen aluehallintovirasto tarkastaa maalis-toukokuussa, noudattavatko eläinlääkäriasemat hinnaston ilmoittamista verkkosivuilla koskevia säännöksiä Satakunnassa.


http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194965368097/artikkeli/elainlaakariasemien+markkinointi+tutkintaan+satakunnassa.html

Pian ei enää auton paperit ole hukassa

Loppuvuodesta paperinen rekisteriote siirtyy historiaan

Paperisen rekisteritodistuksen sijaan ajoneuvon omistaja saa ajoneuvokohtaisen koodin eli omistajaoikeutta osoittavan varmenteen.

http://www.uusisuomi.fi/autot/78687-loppuvuodesta-paperinen-rekisteriote-siirtyy-historiaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti