Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 27. tammikuuta 2015

Aika hepposet vehkeet amerikkalaisilla...Time bad gadgetry American ...Tid dålig manicker amerikansk ...

 Vähän on lunta satanut / sataa ja heti on ongelmia nettiyhteyksissä.  Facebook ei vastaa ja yhteys katkeaa  kun kulu liikaa aikaa.  Se siitä  amerikan ylivaltaisuudesta / ylivertaisuus  tietotekniikaan alalla.Lumesta ei ole suomessa haittaa, kivempi on luonnosakin kulkea kun näkee keitä mita siellä on kulkenut.  Jäniksillä kiima alkaa yleensä helmikussaa mutta eilen oli havaittavissa  että  kultuurimaisemassa elävillä jäniksillä olis kiima jo alkanut.  Tannerta oli tampattu ja yksittäisiä papanoita oli siellä täällä  jäniksen jälkien lomassa.
Parittain oli jänikset lumessa kisaileet.  Maaliskuussa saataa jo tulla hankipoikasiaJoskus on sellaisia aavistuksen punertavia läikkiä hangella, kun jänikset ovat oikein temmeltäneet. Ja silloin on kyse juurikin kiiman alkamisesta.


Säävalokuva Noormarkku 27.1.2015   +1.1. astetta ja pikaisen lunta sataa 
Facebookinkin pääsi  kello yhdeksän jälkeen.

Niinhän se on kun 25.1 .2015 oli Paavon nimipäivä, vanhankansan  tietämyksen mukaan Paavo talven puolittaa


Raskas lumi varmaan oli amerikassa linjojen päälle kaatunut ja pikkupojat koittavat saada somen kaatumiseta kunnina itseleen.  Saataa olla niinkin että palveluntarjoat ova sysäneet  Facebookin ja Instragammin kaatumisen Lizars Sguad-ryhmän päälle että pääsevät vähemmillä selityksillä  omista mokistaan.

Facebookin ja Instagramin palveluiden kaatajaksi on ilmoittautunut Lizard Squad -ryhmä, joka ilmeisesti kaatoi jouluna myös Sonyn -peliverkon.

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1422326124593.html


Toinen mahdollinen syy kaatumiselle voi olla Yhdysvaltain itärannikolle iskenyt raju lumimyrsky, arvelee The Daily Telegraph. Facebookin palvelimet sijaitsevat New Yorkissa.


http://www.iltalehti.fi/digi/2015012719095394_du.shtml

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti