Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 18. marraskuuta 2014

Kyllä taas hirvitti kasitiellä porissa....Again scared to drive on Highway 8 / E8: Pori.....Igen rädd att köra på riksväg 8 / E8: Pori......再次吓得开车在高速公路8/ E8:波里.........Опять страшно ездить по шоссе 8 / E8: Пори ............Ancora una volta paura di guidare in autostrada 8 / E8: Pori ..........Wieder Angst, auf dem Highway 8 / E8 fahren: Pori .........Encore une fois peur de conduire sur l'autoroute 8 / E8: Pori ...........Mais uma vez com medo de dirigir na estrada 8 / E8: Pori ..... ....Una vez más miedo a conducir en la autopista 8 / E8: Pori ....

Sydän pompaasi kurkkuun kun Markun  kanssa ajeltiin kauppareissulta kotiin Noormarkkun  kasiteiä pitkin.   Keskikokoinen maataloustraktori  eteni Hyvelän risteuksessä porin suuntaan.   Se näytti kokoaan pienmmätä isojen rekka-autojen puristuksessa.









Ymmärän kaikki ajoneuvot, niiden avulla rakenetaan maata, mutta en ymmärrä sitä miksi poliitikot ovat satakunnassa unohtaneet siltarumpupolitiikan edun omalle maakunalle. Kasitien ahtaus on yleisessä tiedossa mutta poliittista tahtotilaa ei sen nykyaikaistamiseen ole porista löytynyt. Toistaiseksi on varmaan liian vähän ihmisiä kuollut . Rahasta se ei voi kiinni olla kun katsoo naapuritalousalueiden teiden tasoa, varsinkin pirkanmaalla ja pitemmällä savossa.  Ei tarvitse ihmetellä sitä että Porissa oli maakunnan  korkein työttömyysaste eli 15,5 prosenttia kun koko maassa työttömien osuus työvomastta on 11.7 prosenttia.   Pori ei ole äkillisen rakennemuutoksen alue, pori on hiipunut tasaiseasti 1980 luvulta lähtien.   Huonot liikkenyhteydet eivät varmaan ole  teollisudenhiipumiseen pienin syy.










Porissa on ensihoidon taso hyvälä tolalla, mutta tarvitaanko aina liikenteessä kuolonuhreja ennenkuin  porin valtaväylien liikenneturvallisuutta parannetaan.  Huonopaan mennään pelastusoimessakin:Pelastuslaitos: Henkilöstöä vähennetään, sopimuspalokuntien korvauksia karsitaan, hankintoja supistetaan.



Porin kaupunki - pori.fi

www.pori.fi/
8 tuntia sitten - Budjetti vuodelle 2015 hyväksyttiin Porin kaupunginvaltuusto hyväksyi vuoden 2015 talousarvion ja vuosien 2015-2017 taloussuunnitelman.

Alla olevasta linkisttä kaiki porin säästöt ja supistukset
http://www.pori.fi/uutiset/2014/11/budjettivuodelle2015hyvaksyttiin.html#.VGsPEmfUgb8


Kasitien  ongelmista olen ennenkin tänä vuonna paasannut . alla olevassa linkistä löytty kuvat siitä kun pinnapalaa kun jotuu hitamaan ajoneuvvon perässä köröttelemään kilometritolkulla kasitiellä


Jorma Lindqvist varmaan hirvittää noita hitaiden kuskejakin.  Kun tampereelta ajaa poriin, niin huomaa siellä  selvästi se kun satakunnan tiepiirin raja ylittyy. Asvalttipikatie muuttuu melkein perunapelloksi

Teuvon kuvat -Teuvo images: Kylläppä köröteltiin 8 tietä ...

ttvehkalahti.blogspot.com/2014/10/kyllappa-koroteltiin-8-tieta.html
3.10.2014 - Teuvon kuvat -Teuvo images: Kylläppä köröteltiin 8 tietä, valtasuonessa tukos. . .....Ja kör lugnt motorväg E 24 väg,kraften i venocklusion.




Kevennys tähän  loppun.  Pomarkun hakalinnassa on pikkujoulu bileet, taitaa olla Noormarkkulainen rautalanka yhtye  esiintymässä Pekka Rajamäen johdolla  HEN HOUSE HEROS


Welcome!






Vähemmän mukavaa


Yle: Näin työttömiä tuetaan Loimaalla - alihankintatöitä yritykselle ilman palkkaa: "Järjenvastaista"

Ylen mukaan yrityksen maksama korvaus menee Loimaan Seudun työkeskuksen tuki ry:lle. Raha menee Loimaan työtoiminnan koordinaattorin mukaan toiminnan pyörittämiseen. Koordinaattori kertoo, että voittoa ei tehdä.

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288773202714.html


Eihän tällainen orjatyö voi olla nykyaikana laillista!
Jos Itä-Eurooppalaiselle työntekijälle maksaa kolmen euron tuntipalkkaa, saa niskaansa kiskonta-, ihmiskauppa- ym. syytteitä. Jos suomalaiselle maksaa päivältä 9 euroa kulukorvausta pakkotyöstä, josta kieltäytyminen johtaa työttömyyskorvauksen menettämiseen, saa käytännössä ilmaisen työntekijän.


Tällä viikolla on paljon syytä juhlaan. Paloturvallisuusviikko alkaa lauantaina 22.11., kun ennätykselliset 362 paloasemaa avaa ovensa yleisölle – huikeaa! Arviolta 100 000 ihmistä harjoittelee tärkeitä paloturvallisuusasioita samaan aikaan ympäri Suomea. Ja Facebook-sivullakin saavutetaan pian 14 000 tykkääjän raja. Kun raja menee rikki, arvomme jälleen hauskan palopupun kaikkien tästä kuvasta tykänneiden kesken.
Käy tykkäämässä myös Paloturvallisuusviikon Fb-sivusta, niin kuulet lisää viikon muista asioista, kuten uudesta Kipinä-paloturvallisuussovelluksesta.


1 kommentti:

  1. On se hyvä, että joku muukin herää tähän suomalaisen työvoimapolitiikan hienoon kukkasseen, joka on nimetty vaikka millä toinen toistaan hienommilla nimityksillä. Silti on kyse täysin puhtaasta laillistetusta orjatyöstä yrityksille ympäri Suomea. Otetaan esimerkki: Yritys OyYritysAB tarvitsee jonkun henkilön tekemään ne kaikkein paskimmat duunit, kukaan , edes jonkin laisella älyllä varustettu ihminen ei halua noita paskaduuneja, mutta AHAA, TE-keskuksen pitkäaikaistyöttömien listalta löytyy työtön työnhakija Hra/Rva Duunari, hän on syystä tai toisesta osoittautunut olevan ns. vaikeasti työllistyvä. Tässä onkin nyt OyYritysAb:lle se paljon kaivattu paskaduunin suorittaja. Nyt yritys ja TE-toimisto solmivat sopimuksen, että "työllistävät" Hra/Rva Duunarin esim. vaikka 3kk:n sopimuksella työkokeiluun. Tämä työkokeiluhan on järjestelmä joka mahdollistaa yritykset ottamaan "töihin" tekemään ne kaikkein paskimmat duunit kokonaisvaltaisella 9€:n päiväkorvauksella "palkkaamalleen" duunarille. Nyt jos Hra/Rva Duunari sanoo, että ei kiitos, en kyllä mene sinne "paskan joukkon kahlaamaan", niin TE-toimiston virkailijaylijumala näpäyttääkin hänelle pikkukaressin(3 - 6 kk) rangaistuksena niskuroinnista, jolloin sekin vähäinen työmarkkinatuki jota on saanut otetaan pois. Oikein hyvä systeemi valtiolta hankkia ilmaista orjatyövoimaa laillisesti, vaikka orjatyön teettäminen on ihan YK:n sopimuksissa kielletty.
    UGH (= Olen puhunut)

    VastaaPoista