Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vähän isompi kissa, Ilves käynyt pihassa Noormarkussa Katso kuvat…A bit bigger cat, lynx visited his yard Noormarkku See the photos...En lite större katt, besökte lodjur hans gård Norrmark se bilder...Un gato poco más grande, el lince visitó a su Noormarkku patio Ver las fotos...Um gato pouco maior, o lince visitou seu Noormarkku quintal Veja as fotos...Ein bisschen größer Katze, besucht lynx seinem Hof ​​Noormarkku Fotos...Een beetje groter kat, lynx bezocht zijn tuin Noormarkku zie de foto's...Nieco większy kot, ryś odwiedził swoją Noormarkku stoczni Zobacz zdjęcia...Un chat peu plus grand, le lynx a visité son Noormarkku cour Voir les photos...Un gatto po 'più grande, la lince ha visitato il suo Noormarkku giardino Vedi le foto...Чуть больше кошки, рыси посетил его двор Noormarkku ..Смотреть фотографии.少し大きい猫、オオヤマネコは彼の庭Noormarkkuを訪れた写真を見る...大一點的貓,猞猁參觀他的院子Noormarkku...看到照片

 

Tuoreessa vastasataneessa lumessa oli eilen vähän isomman kissan jäljet.  Ilves oli tullut metsästä talon pihaan ja jatkanut siitä matkaansa Finpyyntien yli kohti Rasinojantietä. Melkein keskellä kylää Ilves oli kulkenut, Noormarkun keskustaan, koululle ja kaupoille on vain pari kilometrin matka.

 

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 101

Lumesta eläimen jälkiä on valaistusolosuhteista riippuen vähän hankala saada kunnolla näkyviin. Kotikissan tassunjäljet kohtaavat Ilveksen tassun jäljen. kuvasta selviää kissojen kokoero.

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 125

 

Mutta kumpi on mennyt ensin. Jos Ilves niin eikö siitä ole hajujälkeä jäänyt kotikisaa varoittamaan.

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 126

 

 

 

 

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 103

Vanha Nokia matkapuhelin sopisi hyvin Ilveksen tassunjälkeen.

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 109

 

Tänä sunnuntaiaamuna  näyttäisi tuleva yhtä kaunis ulkoilusää kuin eilenkin.  Aamupäivällä paistaa aurinko ja iltapäiväksi varmaan taas kertyy pilviä taivaalle.

 

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 059

 

ilves tassujälki lumessa finpyyntie kimaluskuvia 057

 

Markku Kulmala Ilmeisesti ilves on kulkenut Noormarkun keskustassa koko talven onko kellään näköhavaintoja

 

 • Ulla-Maija Hakonen, Pirkko Toivonen ja Jone Puumala tykkäävät tästä.

 • Sakari Virtanen Niin on selvät jälkikuvat, että sopisivat vaikka oppikirjankuviksi!

 •  

 •  

 •  

 • Markku Varjonen Ilves on 'kesyyntynyt' viime vuosien aikana. Yleensä sitä näkee harvoin, jos koskaan luonnossa. Turkulaisena en ole nähnyt kertaakaan luonnossa. Sehän on Hämeen metsien asukas.

   

 • Riitta Laitasaari-Virta Juuri eilen hiihtoladullani oli kävellyt ilves. Olisipa mukava kohdata hiihdellessä, se on upean näköinen ilmestys.

 • Hilkka Hytönen wow

   

 • Markku Kulmala ja Mirko Salonen tykkäävät tästä.

 • Markku Kulmala Kovin on askel lyhyt onko kissa kiinnostanut vai hakiko jo yö sijaa

 •  

 • Kari Isokivijärvi, Timö Nzonen ja Leena Soini tykkäävät tästä.

 • Kari Isokivijärvi Täällä meilläpäin niitä on melko paljon. Kauriskantojen kokoon tietyllä viiveellä yhdistäisin niiden tän paikkaisen esiintymistiheyden. Ilves ei ole tunnettu vahvoista leuoistaan, mutta paikalliset metsästäjät ovat saaneet kuvia riistakameroilla, joissa ilves järsii jäätynyttä raatoa. Nälkä motivoi. Kauriit ovat lisääntyneet edellisen ilvesaallon jälkeen jälleen täälläpäin. Edellisessä aallossa oli jo nälkiintyneitä ilveksiä nähty jopa kyttäämässä kanikopin vieressä keskustaajamassa.

 •  

 •  

 • Berit Nyby Nauvossa mun äidin pihalla on myös usein nähty ilves ja kaksi.

 •  

 • Pekka Rajamäki Ruoan puute ajaa kylille? Taitaa olla jo parikymmentä vuotta kun Alajärven Karin pojista joku, en muista nimeä, löysi kuolleen ilveksen Kolin halkokatokselta, kapinen ilves, huonokuntoinen ja laiha.

   

  Maarit Kivinen Ja meillä päin nähty kettu eilen..

   

   

   

   

  Tuhopolttaja jätti pelon Karvialaisiin - katso kuvat

  http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194793045051/artikkeli/tuhopolttaja+jatti+pelon+karvialaisiin+-+katso+kuvat.html

   

   

 •  

 • Samppa Linna jakoi käyttäjän Aku Hirviniemi - Virallinen kuvan.

  Kia tarjosi hyvät kyydit!

  Kia tarjosi hyvät kyydit!

 • Vähän on taitanut huumori ajansaatossa muuttua. Olen koettanut lueskella suuri kaskukirja jonka on toimittanut Tauno Karilas vuonna 1948.  Mutta kun kirjassa usein viitataan menneen ajan suurmiehiin tai muuten silloin tunnettuihin henkilöihin niin ei tahdo tämän ajan ihmiselle kaikki heti aueta.  Tämän esimerkki kaskun voisi tietysti sovittaa hyvin nykyaikaankin.

  Erään lehden päätoimittajana Mark Twain lähetti kerran nuorelle kirjailijalle käsikirjoituksen takaisin seuraavin vakavin sanoin höystettynä: Hyvä herra! Luonnontutkijat kehoittavat kirjailijoita syömään kaloja, koska niistä tulee fosforia aivoihin.  En voi tällä hetkellä sanoa, kuinka paljon teidän on syötävä kalaa. Mutta jos se käsikirjoitus, jonka minulla on kunnia lähettää Teille takaisin, on tarkka kuva siitä, mitä Teillä on tapana kirjoittaa, niin minä luulen voivani väittää, että – pari keskikokoista valaskalaa ei olisi Teille lainkaan liiaksi.

  1 kommentti:

  1. Ιf some onе wаnts expert vіеw сoncernіng running a blog then
   і ρгopose hіm/her tο pаy а quick ѵisit this
   blog, Κеep up the nice job.

   Мy page - оmеgle сhat - -

   VastaaPoista