Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 4. helmikuuta 2013

Kameran moottoriperä lauloi Koskikaraa valokuvatessa…The camera motor outboard sang dipper while taking photographs ...Kameran Motorn utombordare sjöng skopa samtidigt fotografering ...El motor fuera de borda cámara cantó cazo al tomar fotografías ...O motor de popa câmera cantou dipper enquanto tirando fotos ...Silnik zaburtowy aparat zaśpiewał dipper podczas robienia zdjęć ...De camera motor buitenboord zong dipper tijdens het fotograferen ...Die Kamera Motor Außenbordmotor sang Löffelstiel beim Fotografieren ...Le moteur hors-bord caméra chanté louche en prenant des photos ...Il motore fuoribordo fotocamera cantava bilanciere durante l'assunzione di fotografie ...写真を撮影しながらカメラのモーター船外機は、ひしゃくを歌った...拍照時相機馬達舷外唱瓢...

 

EI olisi negatiiviaikana kameran moottoriperä laulanut niin kuin eilen kun purin kahdenvuoden patoutumat Koskiaran kuvaustarpeen tyydyttämiseksi. Koskikaraa ei ole pariin talveen Myllykoskella näkynyt niin piti nyt ottaa kaikki ilo irti Koskikaran valokuvaamisesta ja sen sukeltelun seuraamisesta.  Kaksisataaseitsemänkymmentä (270) valokuvaa otin Koskikarasta. On valokuvaaminen nykyaikana halpa, kinofilmiaikana olisi pitänyt paljon suurempaa harkintaa käyttää valokuvaamisen määrässä jo taloudellisista syistä. Filmirulla maksoi ja siitä paperikuviksi tekeminen maksoi ja mikä pahinta yhteen filmirullaan ei mahtunut kuin 36 valokuvaa. 

Katsekontakti

koskikara 012

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita liukkaalla jäällä

koskikara 019

 

Tiesikö että Suomessa pesii 250–300 paria, mutta talvehtii 5 000 – 10 000 yksilöä, jotka tulevat lähinnä Pohjois-Norjasta ja Koillis-Venäjältä. Eikös hyvällä mielikuvituksella  vedenpinnan värisävyt tuo Norjan lipunvärit mieleen. Kappelin talo heijastuu joen pintaan siitä punainen väri.

Vierailija Norjasta

koskikara 025

Näihin Koskikaran lentokuviin sitä moottoriperää ja nopeutta tarvittiin. Sää ei ollut huono muttei kaikkein paraskaan,vaikka oli valon päivä niin vähän kirkkaampaa olisi saanut olla. Suljinaika olisi saanut olla nopeampi.  Koskikara lentää lyhyen matkan hyvin nopeasti ja siivet vispaava vielä nopeammin.

koskikara 026

 

koskikara 027

 

koskikara 062

 

koskikara 089

 

koskikara 096

 

koskikara 109

Nopea jarrutus

koskikara 123

Kiihdytys lentoon sukelluksista käy Koskikaralla uskomattoman nopeasti

koskikara 140

 

Kyllä valokuvaaja oli merkille pantu. Valokuvasin koskikaraa oikealla puolella olevan  koivun juurelta ja kun olin lähtenyt pois koskikara oli mennyt katsomaan vähän lähempää mikä hänen ateriointi rauhaansa oli häirinnyt.

koskikara 267

 

Seppo Vähätalo Kuusamossakin talvehtijoita karan ruokapaikoilla.v2010 ajelin hiihdin n.55 paikkaa laskemassa.Kesälläkin muutama pesintä löytyy.Erikoinen lintu ruoka virtavesien alla.

 

 • Kaarina V Ajanto, Maija-Liisa Malinen, Leena Soini ja 2 muuta tykkäävät tästä.

 • Kaarina V Ajanto Ja taas sain ihailla harvinaisia kuvia luonnosta, eli koskikarasta. Kiitos siitä Teuvolle!

 • lintu ruoka virtavesien alla.

   

 • Maija-Liisa Malinen mulla "nappas" näistä koskikarakuvista eniten se upea jarrutus!

 • Päivän kasku

  Koskikaran ruokailuun liittyen ruoka aiheinen kasku’

  Muuan maalainen oli tullut koiransa kanssa erääseen hienonpuoliseen kaupunkiravintolaan ja tilasi osterin.  Viereiseen pöytään tuli muuan herrasmies ja pyysi samaa herkkua, mutta tarjoilija vastasi että lähistöllä istuva asiakas oli saanut viimeisen annoksen.  Tämän kuultuaan maanisäntä tarjosi lautasta sisältöineen herrasmiehelle;ja tälle kelpasi osteri, jonka hän oitis nielaisi ja joi päälle, niin kuin on tapa, kulauksen raikasta valkoviiniä.  Ukko tätä ihmettelemään. Hän tuijotti herraa kuin kummaa ainakin. – Mitä toljotatte? kysyi herra viimein. – Katsonpa vain, pysyykö se limamöykky teidän sisällänne, kun ei se pysynyt minun eikä tuon koiranikaan mahassa.

  Tämä se vasta vitsi on

   

  Ministeriö kieltää perunan kotikasvatuksen Suomessa

  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/ministerio-kieltaa-perunan-kotikasvatuksen-suomessa/1182572?fb_action_ids=10151377890267973&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=artikkeli&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210151377890267973%22%3A445503535521464}&action_type_map={%2210151377890267973%22%3A%22og.recommends%22}&action_ref_map={%2210151377890267973%22%3A%22artikkeli%22}#.UQ6KR3l-Iox.facebook
   

 • Isä MitroIsä Mitro

  Tällä viikolla Strasbourgin täysistunnossa keskitytään muun muassa autojen melun vähentämiseen sekä keskustellaan kalastuspolitiikasta ja liikakalastuksen lopettamisesta. Tiistaina euroedustajien vieraaksi saapuu Ranskan presidentti François Hollande - aihe on varmastikin EU:n ja euroalueen tulevaisuus. Terveisiä Strasbourgista ja mukavaa viikkoa kaikille!

 •  

  Daily Mail

  Incredible picture shows gigantic waterspout swirling over the Mediterranean as a tiny yacht bobs on the waves - http://bit.ly/YwQAtY

  Uskomaton kuvassa jättimäinen ränni pyörteisiin yli Välimeren alueella ovat pieni purjevene keikkuu aalloilla - http://bit.ly/YwQAtY (Kääntänyt Bing)

  Incredible picture shows gigantic waterspout swirling over the Mediterranean as a tiny yacht bobs on the waves - http://bit.ly/YwQAtY

   

   

   
  Maanantai 4/2
  24 Shevat 5773
  Nimipäivät
  suomalainen kalenteri: Armi, Ronja
  suomenruotsalainen kalenteri: My, Ronja
  ortodoksinen kalenteri: Isko, Jyrki, Yrjö, Kirilä, Kiril
  saamenkielinen kalenteri: Mariánne, Mariánná
  vanhemmissa kalentereissa: Agda, Ansgarius, Marianne, Veronica
  Tähtipäivämäärä: [-28] 08050.00
  Kiitä postinjakajaasi -päivä
  Luo tyhjiö -päivä
  Maailman syöpäpäivä.

  1 kommentti:

  1. Wow, this paragraph is nice, my younger sister is analyzing these things, therefore I am going to tell her.


   Here is my web page ... voyance gratuite en ligne

   VastaaPoista