Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ei vastaantuleva Toyota ole aina corolla.Toyota does not always the corolla.Toyota no siempre la corola.Toyota is niet altijd de kroon.トヨタは常に花冠しません。Toyota muss nicht immer die Blütenkrone.Toyota n'est pas toujours la corolle.Toyota не всегда венчика.

 

 

Takatalvi on pysäyttänyt muuttolintujen tulon, joten valokuvaajan pitää löytää jotain muuta mielenkiinnon kohdetta kuin linnut. Aika outolintu Suomessa tuo Toyota Centur Mk.1:nen on.

Kun auton nimi on Toyota niin ei se välttämättä ole corolla, vaikka corolla onkin useimmin vastaantuleva Toyota malli.

 

 

Toyota Century Mk.I (1967–1997)

auto lokki lennossa tolpanpäässä 001

Tätä Toyotaa ajetaan oikealta puolelta

Ensimmäisen sukupolven Century perustui vuoden 1964 Toyota Crowniin, jossa oli 2,6-litrainen V-sarjan V8-moottori. Myöhemmin moottorin koko kasvoi ja kasvoi. Ensimmäisen sukupolven Centurystä on olemassa myös L-type -versio, joka on vielä venytetty 5,3-metrinen malli. Ensimmäisen sukupolven Toyota Century -mallia valmistettiin jopa 30 vuoden ajan ja siihen tehtiin vain pieniä kosmeettisia muutoksia ja moottoripäivityksiä ajan saatossa.

 

Toyota Century on Toyotan valmistama suuri neliovinen limusiini, joka on myynnissä lähinnä Japanin markkinoilla. Mallin valmistus alkoi vuonna 1967 ja ensimmäisen sukupolven mallia valmistettiin tasan 30 vuotta. Century on ollut mallihistoriansa ajan Toyotan malliston lippulaiva. Vaikka Centuryä ei viedä Japanista paljoakaan ulkomaille, sitä käyttävät monet japanilaiset diplomaatit muissa maissa. Muihin luksusautoihin kuten Rolls Royceen tai Maybachiin verrattuna Century on halpa, mutta Centuryn hintaa ei olekaan yritetty saada suureksi nimen avulla.

 

 

Sain toki luontovalokuvankin otettua kun sinisorsa pariskunta ui vierekkäin Myllykoskella.

sorsat telkät 006

 

Lopetin facebookin kun facebook setä/täti kiusasi, facebook ylläpitäjä on omavaltainen ja tekee kysymättä muutoksia sivustoon.  Facebook ei ole kestävänkehityksen tuote. Muutenkin facebook toimii kuin Kiina, kun siellä on ohjeet ilmiantoonkin. Jos joku teistä facebook kavereista sattuu tämän lukemaan, niin poistumiseni facebookista ei ole teidän syytänne vaan järjestelmän. Poistuin kun pidän periaatteistani kiinni ja haluan säilyttää yksilönvapauteni.

 

Kaikille tässä blogissa vierailijoille hyvää lankalauantaita ja saunapäivää.

Varpusetkin kylpevät lankalauantaina

varpuset kylpee moto urheilu auto 037

 

 

 

Takatalvi, musta auto, Toyota Corolla ,sukupolvi, luonto, valokuva, lankalauantai, varpuset, sauna päivä, kylpy, facebook, naamakirja, kestävänkehityksen tuote, periaate, yksilönvapaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti