Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Mihin katosi tunti elämästä,What was lost hour of life,Lo que se perdió horas de vida,Ce qui était perdu heure de la vie,Was ging verloren Stunde des Lebens,То, что было потеряно часа жизни,どのような人生の時間を失った

 

ja kuka sen korvaa mikäli satun kuolemaan ennen ennen kuin taas siirrytään normaaliaikaan?

Eilen satoi kevään ensimmäisen kerran vettä. Kävin kuitenkin ottamassa päiväkirjavalokuvan Noormarkunjoen mutkasta. Ensin kuitenkin vesisade valokuvia.

 

päiväkirja kuva 006

 

päiväkirja kuva 014

 

päiväkirja kuva 030

 

päiväkirja kuva 022

Päiväkirjavalokuva Noormarkunjoen mutkasta 24.3.2012  vapaa vesialue laajenee

päiväkirja kuva 004

 

 

Muiston pysyvyys espanjalaisen taidemaalari Salvador Dalí

image

Valuva kello ensimmäisen räjähdyksen hetkellä Posters AllPosters.fi ..

 

Kesäaika on laajalti käytetty järjestelmä virallisen paikallisen ajan siirtämiseksi eteenpäin, yleensä yhden tunnin verran kevät- ja kesäkuukausiksi. Suomessa kesäaikaan siirrytään maaliskuun viimeisenä sunnuntaiaamuna, jolloin kelloja siirretään kello kolmesta kello neljään, ja normaaliaikaan lokakuun viimeisenä sunnuntaiaamuna, jolloin kellot siirretään vastaavasti kello neljästä kello kolmeen. Vuonna 2011 kesäaika päättyi 30. lokakuuta ja vuonna 2012 alkaa 25. maaliskuuta.

Kesäajan selkeimpiä haittoja on, että ihmisten biologiset kellot voivat mennä kesäaikaan ja -ajasta siirryttäessä sekaisin pitkäksikin aikaa, mikä voi aiheuttaa väsymystiloja ja sen takia myös työvireyden laskua. Tämä puolestaan saattaa lisätä muun muassa liikenneonnettomuusriskiä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kes%C3%A4aika

Mahtaisiko Kansalaisaloiteen tekeminen kesäajan poistosta mennä läpi


http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansalaisaloite

http://www.ukrashenie.biz/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti