Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Keltainen klassikko Volkswagen Kupla. The yellow classic Volkswagen Beetle.


Keltainen Volkswagen Kupla oli eilen liikenteessä Pori-Vaasa välillä Vt 8 Porin puoleisessa päässä.  Vaikka pääsiäiseen on vielä kaksi ja puoliviikkoa. Tänään on kevätpäivän tasaus, Yö ja päivä ovat  suunnilleen yhtä pitkiä kaikkialla maapallolla. Eli eiköhän tämä tästä voiton puolelle käänny. Valoisa aika pitenee juhannukseen saakka. Sunnuntaina siirrytään kesäaikaan ja täytyy nähdä iso vaiva kellojen eteenpäin siirrossa.  Muutenkin tässä varmaan jokaisella on ollut jonkinlaista kevät väsymystä niin näille huomiovärisille kulkuvälineille olisi tilausta, kun töihin menijät silmät rähmässä sompailevat aamuliikenteessä. Kellojen kesäaikaan siirtäminen lisää onnettomuus riskiä liikenteessä ja töissä.
leipä miehen tiellä pitää markku porireissu 040
Keltainen Volkswagen Kupla erottuu Hyvin rekkaliikenteen seasta. Kuva on otettu eilen, mutta suomessa on Euroopan vanhin autokanta ja tämäkin kuva olisi voitu hyvin ottaa yhdeksänkymmentä luvulla.leipä miehen tiellä pitää markku porireissu 038
Kevyenliikenteen työ on edennyt Hyveläänviikille. Hyvelä (ruots. Hjulböle) on Porin 56. kaupunginosa. Se sijaitsee kaupungin keskustaajaman pohjoispuolella ja valtatie 8:n itäpuolella. Hyvelän naapurikaupunginosia ovat Ruosniemi idässä, Tuulikylä kaakossa, Toejoki ja Lotskeri etelässä sekä Hyvelänviiki lounaassa.
leipä miehen tiellä pitää markku porireissu 047
Kaupunki kunnostaa Porissa peltojen poikki ja valtatie 8:n alitse kulkevan Järviojan reunapadot. 24.2. Alennettu nopeusrajoitusmerkki  tulee aina vähän yllätäin, kun se on kätketty toisen liikennemerkin taakse.
matka näyttely markku 013

Maanantaina en ehtinyt päiväkirja kuvaa ottamaan Noormarkunjoen mutkasta kun olin purkamassa Markun talvinäyttelyä,
http://markuntaidetta.blogspot.com/
Tänään näytti tältä, sunnuntain jälkeen on ilmaantunut sulapaikka Noormarkunjoen mutkaan.
puun kaato telkät 026

Yellow Submarine-Beatles - YouTube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti