Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Halvalla ei saa hyvää ja kelvollista....Cheaper may not be a good and valid ....Billigare kan inte vara en bra och giltig ....Más barato puede no ser una buena y válida ....Moins cher peut-être pas une bonne et valable ....Billiger kann nicht eine gute und gültig sein ....Più economico non può essere una buona e valida ....Дешевле не может быть хорошим и действительный ....便宜未必是一个很好的和有效的....

22 min ·
Teetääpä Clas Ohlson hepuleita sähkötarvikkeita kiinassa. Ulkokäytöön tarkoitetuissa led-valoissa on tällainen sähköjohdon liitos pistokseen jossa johdon liittimen tapit haritaa kuin sian karvat ja ne pitäsi sada tungettua vastakapaleen reikiin. Piirustuslaudalla näyttää varmaan hyvältä kun tehdään olematomalla toleransilla littos. Taas tuli todistettua ettei halvalla saa valmistettua hyvää ja luotettavaa tavaraa. Kun suomessa kyseiset Clas Ohlson led-valot, jossa on 40 led-valoa, Sähköjohtoa on yhteensä 10 metriä maksaa 10 euroa niin voi kuvitella mitä sen valmistus kiinassa maksaa.


Ledvalo johdon pistokeen tapit harotaa kuin sian karvat


Pistoke pitäsi sitten tunkea ahtaasen reikään , suunta määräytyy keskiosan tason mukaan mutta kun reijässä on olematon toleransi niin kyllä siin työntämistä on.7 kommenttia:

 1. Jorma Lindqvist: Mee vaihtamaan virheettömään.

  VastaaPoista
 2. Teuvo Vehkalahti: Veistelin lisää tilaa ja väänsin tonkeilla tapin suoraan ja ruvasin paikoileen, nääkepä sitten miten vakuutusyhtiö suhtautuu kun taloyhtiö palaa..

  VastaaPoista
 3. Jorma Lindqvist
  Jorma Lindqvist niin minäkin tein pari vuotta sitten, kiinassa valmistetulle airamille.

  VastaaPoista
 4. Ilpo Lehto: Aina niit saa väännellä,ei ne koskaan satu kohdilleen.Ei 10 euron tavaralta paljon voi vaatiikkaan.

  VastaaPoista
 5. Teuvo Vehkalahti: Missähän se vika on että ala-arvoista tavaraa kanattaa suomen tuoda. Luulisi että ne ajat on takan kun Kalle Anttila postimyynnin suomessa aloitti ...

  VastaaPoista
 6. Erkki Laine: Iso volyymi ja pitkälle viety automatisointi. Kävin kerran Milanon lähellä tuolitehtaassa jonka vuosivolyymi oli 70000 tuolia /vuosi , kuutta eri mallia ja siellä oli VIISI työntekijää tehtaan puolella ja robotit latasi koneita , että sillaisitte.

  VastaaPoista
 7. Erkki Laine; Tavaraa tuodaan varmaan siksi kun niille on kysyntää ei marisijoita ole kovin paljon halvan hinnan vuoksi..

  VastaaPoista