Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Halvalla ei saa hyvää ja kelvollista....Cheaper may not be a good and valid ....Billigare kan inte vara en bra och giltig ....Más barato puede no ser una buena y válida ....Moins cher peut-être pas une bonne et valable ....Billiger kann nicht eine gute und gültig sein ....Più economico non può essere una buona e valida ....Дешевле не может быть хорошим и действительный ....便宜未必是一个很好的和有效的....

22 min ·
Teetääpä Clas Ohlson hepuleita sähkötarvikkeita kiinassa. Ulkokäytöön tarkoitetuissa led-valoissa on tällainen sähköjohdon liitos pistokseen jossa johdon liittimen tapit haritaa kuin sian karvat ja ne pitäsi sada tungettua vastakapaleen reikiin. Piirustuslaudalla näyttää varmaan hyvältä kun tehdään olematomalla toleransilla littos. Taas tuli todistettua ettei halvalla saa valmistettua hyvää ja luotettavaa tavaraa. Kun suomessa kyseiset Clas Ohlson led-valot, jossa on 40 led-valoa, Sähköjohtoa on yhteensä 10 metriä maksaa 10 euroa niin voi kuvitella mitä sen valmistus kiinassa maksaa.


Ledvalo johdon pistokeen tapit harotaa kuin sian karvat


Pistoke pitäsi sitten tunkea ahtaasen reikään , suunta määräytyy keskiosan tason mukaan mutta kun reijässä on olematon toleransi niin kyllä siin työntämistä on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti