Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 14. tammikuuta 2016

Suomiko IT-teknoligian huippumaa? Työvoimaviranomainen piina ja pompottaa ....Suomiko IT technology top country? .....Suomiko IT tekniken topp land? ...

Televisiosta tuli tänä aamuna  että sairaanhoidossa  halutaan käyttää  säköisiä palveluja  enemmän.  Vastaanottoapulainen  kysyisi  internetin välityksellä  lääkäriltä että  anetaanko tälle vaivojaan valitavalle  vastaanottoaika?  Eipäilyttävästä luomesta voisi kähettää puhelimela kuvan lääkärälli joka  teksi sen mukaan diagnoosin .  Mutta mitenkä  sairaanhoidossa kyetään sähköisiin etäpalveluihin kun siihen ei kykene työvomaviranomainenkaan?  Minulla oli työvomaviranomaisen yhteydenotto aika joulukuussa 17. päivä, sitä ei tullut vaan sitä siirettiin ensin kahdella päivällä ja sitten vielä yhdellä päivällä jouluvikolle 21.12.  Sitäkään yhteydenottoa ei kuulunut mutta yteydenottoa siirettiin  27.1. 2015 asti.   Ei pitänyt sekään paikkaansa , maanantaina tuli TE-palvelusista  kirje  Jossa minulle oli varattu aika Porin seudun palvelukeskuseen  21.1.2016 klo 11  Alla oleva kyselylomake pitää persoonakohtaisesti käydä sinne Ahti Koskiselle palautaa vaikka sen olisi voinut ihan hyvin netissä täyttää.

Kutsu on laadittu ammatitaidottomasti kun se on kirjoitettu sinuttelumuodossa  vaikka on virallinen paperi ja  siinä mainitaan työttömyystyrvalaissa olevat kohdat 1290/2002 ja 1412 /1997  Näin muotoillut asiapaperit pitää kirjoittaa Teititely muodossa  että kaikille käy selväksi että kyseessä on lakkin perustuva kutsu jossa on ukaasi.


Kalliiksikin tämä käy kun porinlinjat nosti vuoden alusta bussilipun hintaa.  Putkinotkon Juutas Käkriäine sai sentää isolla kirkolla käydesään lapsileen karamellia, minulta ne nyt jää tuomatta kun toistakymmentä euro menee edestakaiseen matkaan kun porissa  teljänkadulla Noormarkusta käy.

Porin paikallisliikenteeseen suunnitellaan hinnankorotuksia. Esitetty valtionavun piirissä olevien lipputuotteiden hinnannousu olisi noin 5 prosenttia.

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1195008619314/artikkeli/porin+bussilippujen+hintoihin+luvassa+korotuksia.html

Edelisestä käynnistä on reilu vuosi kun silloin oli  kuntakokeilu haastattelu, siinäkin haaskatiin yhteiskunnan rahoja  turhaan.   Alla olevassa linkissä silloisia tuntemuksiani

Teuvon kuvat -Teuvo images: Nyt se myrkyn lykkäsi....Now ...

ttvehkalahti.blogspot.com/2014/04/nyt-se-myrkyn-lykkasi.html
18.4.2014 - Nyt se myrkyn lykkäsi....Now, it postponed the poison ....Nu, senare det giftet ....Jetzt verschob sie das Gift ..今、それは毒を延期し.......Ora, rinviato ...


http://ttvehkalahti.blogspot.fi/2014/04/nyt-se-myrkyn-lykkasi.htmlKyselylomakeessa on 53 kysymystä enkä löytänyt kuin yhden kohdan mihin voin ruksin laittaa. Olsiko eläke oikea vaihtoehto siinä kysytiin.  Sihen laitoin ruksin kun onhan se yhteiskunnan kanaltakin parempi ja halvempi vaihtoehto kuin muut kysytyt  kohdat.  Kun ikää on jo 57 vuotta ja  1 typ. sokeritauti niin aika vaikea yhtälö on  työllistyä vieraale kun en 34 palvelusvuoden jälkeen Laiho konsernilekaan kelvannut sairastututuani.  Niin heitetiin pois kuin kulunut työrukkanen..

Eläke olisi hyvä ja yhteiskunnalle edulinen ratkaisu kun eläke yhtiö Varma johon minun  eläkemaksuni on maksettu, sai monta sataa miljoonaa euroja SATO kaupassa niin ei siinä yksi eläkeen maksu missään tuntuisi.  Pääministeri sipilä vaan suojelee yksityisä eläkevakuutuyhtiöitä kun minäkin olen ensimmäiastä ikäluokaa jonka vanhuuseläkekeikää nostettiin.Muutenkin Pääministeri Juha Sipilä keskusta, on  täysin moraaliton mies maan johtoon. Lääkeiden omavastuukin täyttä piina kun esim. 1 typ diapeetikojen on pakko insuliinia ottaa että vielä ylihuomenakin ovat hengisssä.  Kun jätää parinpäivän insuliinit ottamatta pääsee sairalahoitoon.  Kun soittaa hätänumeroon tulee paikalle ensivaste 3-4  ensihoitjaa  ja ampulansi 2 hoitajaa.  Ja sairalassa parinpäivä aikana ties kuinka monta hoitajaa ja lääkäri ja laboranttia osalistuu tilan normalisointiin.  Siinä se sitten meniki moninkertaisesti rahaa kuin mitä Sipilä luuli säästävänsä.   Sipilä on käynnistänyt suomessa harmageddonin. Neljä vuotta tätä vielä jatkuu, tosin aina löytyy joku koffeli joka sipilänkin eduskuntaan uudellen valitsee. Ainakin jos saavat aikaan kaavaillun listavaalin.


Sipilä completely immoral man to lead the country. Pharmaceutical deductible full torment you, for example. 1 typ diapeetikojen will be forced to take insulin that still have survived the day after tomorrow. Sipilä has launched in Finland Armageddon. Four years of this still continues, although there is always someone who koffeli sipilä in parliament selects for reuse. At least if you provide a list of the planned election.


Kyllä on nykynuorilla vaikeaa pättää miksi tulee isona. Minun kouluaikana kansalaiskoulun amattinvalinta tunneilla oli sentään niin pätevä opettaja että kehoitti poikia hakeutumaan amatikoulun metallipuolelle sanomalla että porissa on Rauma-Repola ja Roosenlewi. Niistä ei työt lopu, mutta kuinkas kävikään? Näyttää tuolla olevan Heikki Laiho Oy:kin Siitä varoituksen sana, pitää olla varma ettei sairastu mihinkään vakavampaan tautiin. Itse sairastuin 47v. 1 typ sokeritautiin ja siitä seurasi tuotannoliset ja taloudeliset syyt ja sain lopputilin 34 vuoden yhtäjaksoisen palveluksen jälkeen.


Kiinnostavatko konetekniikan ammatit? Niitä esitellään tänään Porin Winnovassa

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1195014414429/artikkeli/kiinnostavatko+konetekniikan+ammatit+niita+esitellaan+tanaan+porin+winnovassa.html


Montaa valokuvaa ei ole tullut otettua Noormarkun joulunavauksen jälkeen kun työvoimaviranomaisen kiusa on vienyt motivaatiota.  Eilenkin päiväkävelyllä yhden ainoan valokuvan otin.


Talvikin on ehtinyt tällä välillä Noormarkuun tulla vaikkei lunta olekaan niin kuin Merikarvialla.. Pakanen on kuitenkin ollut kireää ja Noormarkun joki on saanut jääkannen.  Myllykoski on käynyt aika kapeaksi. Kuva eiliseltä, keskiviikko 13.1.2016Sen verran tamikuun ensimmäisellä viikolla oli positiivisuutta mielialassa että ostin rajalasta uuden kameran tulevaisuutta ajatellen.  Käytettyen vitriinissä oli Nikon D 200 runko ja siitä pyydetiin vain 70 euroa, tinkimisen jälkeen tein kaupat 60 eurolla.  Pihalla en sitä vielä ole käyttänyt, aamun sääkuvat sillä olen ikkunan läpi ottanut.   Pitää olla nuuka ja käytää vanha ensin loppuun  mutta nyt sekin on huolettomampaa kun on varakamera odottamassa.
Suomi on typerä maa kun jakaa rahaa kysymättä tulijalta mitä taskuista löyttyy. Kantasuomalainen kun sosiaalitoimistoon menee niin kaikki tutkitaan ja hutkitaan. Söörmarkkuun annettin turvapaikkahakioiden nuorille 10 000 euroa liikuntarahaa. Meidän 13v poika joutuu kävelemään koulun liikauntatunnilla kun on kasvanut vanhoista luistimista ulos ja uusien lusitinten raha menee apteekiin isän insuliiniostoksiin. Näin sitä luodaan syrjäytymistä Sipilän hallituksen toimesta...

Muita huomioita 19.1.2016

Uimahalli kohuun

Kyllä pitää rakentaa molemmille sukupuolille omat uimahallit. Mies ja Nainen on luotu erilaisiksi jotta sopivat yhteen. Luonnolisesta asiasta tehdään ongelma niin tehdään sitten elämä vaikeaksi. Sukupuolineutraalit ihmiset käykööt siten kummassa vaan.

Kauppojen hintakilpailuun

Kauppa laskee hintoja kilpaa, mutta eikös tästä synny sitä deflaatiota jota niin pelätään. Tosin jatkuva talouskasvu on utopiaa kun maailma on jo melkein valmis. Ainoastaan mittava luonnonkatasrofi tai sota aiheutta talouskasvua nykyisessä tilanteessa. Valitettavasti sota taitaa olla euroopaassa ainoa vaihtoehto kun täällä mannerlaatta on vakaa eikä muutkaan luonnonilmiöt paljon korjattavaa teetä..


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011920980183_uu.shtml


Kansantaloudessa deflaatiota pidetään ongelmana, sillä se aiheuttaa deflaatiokierteen riskin. Kierteessä deflaatio aiheuttaa kulutuksen ja investointien laskun, sillä hintojen odotetaan laskevan edelleen. Tämä puolestaan taas johtaa tuotannon laskuun sekä työttömyyden nousuunJorma Lindqvist katsoin TE-toimiston sivuilta omat tietoni. Ottavat yhteyttä 30.1. ja kartoitetaan työllistymistilannettani.
Olisin voinut ilmoittaa työllistyneeni, mutta enpä ilmoittanut, kun itse paikkani hommasin eikä TE-toimistolla siihen ollut osaa eikä arpaa.
Taisin joskus kesällä ruksailla tuollaisen samanlaisen paperiversion. Eivät ottaneet yhteyttä, vaikka olisin ollut kovasti "avun" tarpeessa.
Siksi minäkin osaltani vaikenen heidän suuntaansa.


Markku Kulmala Mahtaako näitä ohjjelmia olla tekemässä nykyset työntekijät eihä ne sitä saa koskaan toimivaksi koska silloin menettävät työpaikan

Jorma Lindqvist törmäsin just töissä aivan ihmeelliseen pompotukseen, kun piti saada asukkaalle aika erääseen määräaikaiseen toimenpiteeseen. Perusturva eli SatKs kieltäytyi ottamasta häntä vastaan, koska asuu nyt yksityisessä palvelutalossa. Johon pakotetuna muutti Liinaharjan vanhainkodista, tunnetuista syistä.
Puhelinrunmba ja saadut neuvot soittaa sinne ja tänne, olivat melkein naurettavat, mutta surkeaa touhua. Pistän joskus koko proseduurin tänne nettiin, toki nimiä ja paikkoja mainitsematta.
Ja pitäisi olla niin Kanta-tietokanta ja sähköistä asiointia ja tiedonkulkua että...
Siksi tartuin tähän aiheeseesi, koska se on mielenkiintoinen, mutta välillä melkein hengenvaarallinen.
Mika Etelämäki Meillä maksaa Fölikuntien sisäinen lippu käteisellä kolme euroa ja voimassolo on kaksi tuntia. Mistä PL on taksansa repinyt ???


Päivitetty 17.1.2016 12:49, julkaistu 17.1.2016 11:36

Potilastietojärjestelmä kaatui

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1195014507622/artikkeli/potilastietojarjestelma+kaatui+yhteispaivystys+porissa+toimii+silti+normaalisti.html
Aamulehden jutussa apteekkari vinkkaa ostamaan vuoden alussa ensin 40- tai 60-prosenttisesti korvattavat lääkkeet ja sitten 100-prosenttisesti korvattavat. Näin alkuomavastuu tulee katetuksi niillä omavastuilla, jotka maksaisit joka tapauksessa.
Näin kannattaa tehdä VAIN jos lääkehoito ei kikkailun vuoksi vaarannu.
Erityisasiantuntijamme Riitta Vuorisalo kokosi vastaukset yleisiin omavastuuaiheisiin kysymyksiin:
www.diabetes.fi/…/seitseman_kysymysta_ja_vastausta_alkuomav…Yrittäjä Mika Haulo astui viimasta ja pyrystä keskiviikkona Hervannan apteekkiin Tampereella, ja lähes saman tien...
aamulehti.fi

Hypoteekkiyhdistys arvioi, että Suomen talous on lähdössä loivaan nousuun. Mutta: Pori ja Rauma eivät ole kasvavien kaupunkiseutujen joukossa. - TapioHypoteekkiyhdistys arvioi, että Pori ei ole mukana niiden kymmenen kaupunkiseudun joukossa, jotka lähtevät taantuman jälkeen kasvuun. Taustalla…
yle.fi|Henkilöltä Antti Laakso

Raamattukin puuttuu nykyiseen yhteiskunnan tilanteeseen:
"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi." Jesaja 5:20.
Katupartiot ovat hyvä asia ja merkki siitä, että Suomen miehillä vielä on rehellistä vastuuntuntoa suojella kansalaisiaan.
Kristittyinä annamme täyden tukemme katupartiotoiminnalle. Valtion tulisi tehdä samoin! Esivallalla ei ole varaa menettää rehellisten kansalaisten luottamusta.
Kaikkien poliitikkojen tulisi alkaa lukea Raamattua, aloittaen sen Uudesta testamentista ja pitäen tätä kirjojen Kirjaa jokapäiväisenä lukemistona! Näin kehotti presidenttimme Kyösti Kallio aikanaan. Katso kuvan teksti:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti