Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tilhi (Bombycilla garrulus) kylpee lumessa…Bohemian waxwings bathing in the snow ...Bohemiska sidensvansar badar i snön ...Bohemia waxwings bañándose en la nieve ...Waxwings Bohemian tomando banho na neve ...Bohemian waxwings Baden im Schnee ...Pestvogels zwemmen in de sneeuw ...Jemiołuszki Bohemian kąpiele w śniegu ...Jaseurs de Bohême se baignant dans la neige ...Waxwings Boemia balneazione nella neve ...Чешский свиристелей купание в снегу ...雪の中でボヘミアンwaxwings入浴...波希米亚waxwings在雪地里洗澡......Βοημίας waxwings κολύμβησης στο χιόνι ...Kar yıkanan Bohemian waxwings ...

 

Tiaiset, tiklit ja varikset olen tänä keväänä nähnyt kylpevän sulassa vedessä mutta Tilhi puhdisti itseään  eilen lumessa. Mahtaisiko se olla merkki siitä että se jäisi  Noormarkkuun pesimään.

limoviikuna koski lentokone 008

Aika hoikassa kuosissa Tilhi on näin keväällä. Tilhi syö kesällä hyönteisiä, talvella marjoja. Nyt ei taida vielä olla oikein kunnolla kumpaakaan ruokaa.

limoviikuna koski lentokone 010

 

limoviikuna koski lentokone 011

Pelättiinköhän eilen Putin reaktiota siihen kun Vladimir on  krp:n mustalla listalla. Noormarkun taivaalla  lensi 7 Hornettia yhtä aikaa, ennen on lennetty vain pareittain.  Poliisiylijohtajan pitäisi näyttää esimerkkiä ja erota vastuu henkilönä. Kirjauksen tehnyt poliisivirkamies on tehnyt vain hänelle velvoitettua työtä.

  •  

   

 • Ilkka Kantola

  Ohhoh!

  Kansanedustaja: Putin kuuluu krp:n rekisteriin – ”Poliisi toimi oikein”

  www.uusisuomi.fi

  Kansanedustaja, entinen poliisi Tom Packalén (ps.) ei ymmärrä keskusrikospoliisin Putin-kirjauksesta syntynyttä kohua. Packalénin mielestä

 • limoviikuna koski lentokone 012

   

  F/A-18 Hornet

  linnut naakat lintu kuusen latvassa 009

  Naakat savupiipulla

  limoviikuna koski lentokone 003

   

 • Sakari Virtanen Tosi paha merkki talon omistajalle!

   

 • Salme Korventausta · 6 yhteistä kaveria

  Pesujuoneessa kuulin naakanäänen selvästi kuin olisi ollut sisällä. Kai ne savupiippuun yrittää, raukat. (Tykkään harakoista, inhoan naakkoja.)

   

 • Sanni Peippo · Käyttäjän Sirpa Laine kaveri

  Minä inhoan molempia

 •  

   

   

  Eilen maisema vielä kimalteli Auringonpaisteessa.  Tänään taitaa alkaa sadekausi. aamulla oli jo pariastetta lämmintä ja pilvi peittää maiseman. Tein tästä valokuvasta uuden kansikuvan facebook sivulleni.

  limoviikuna koski lentokone 019

  Eilen postiluukusta tipahti Jäte Vaakku 2013 Porin kaupungin Ympäristöviraston jäteneuvonnan tiedotuslehti.  Muuten asiallinen lehdykkä mutta Jäteneuvontaa annetaan Harjavalta-Kokemäki-Luvia- Merikarvia-Nakkila-Pomarkku- Pori- Siikainen- Ulvila mutta Noormarkku puuttui.  Ei sitten taida niin tarkkaa olla jätteenlajittelu täällä päin

  jätevaaku 002

  Eilen Aurinko laski Noormarkussa kello 20.35

  • auringonlasku 013

   

 • Johnny-Kai Forssell

  Salat julki, totuus esiin. Kummat kuriin - opettajat vai oppilaat? Putin- Helvetin vai rauhan enkeli? Tuleeko kevät? Perjantaiseura, YLE Satakunta klo 09.30 uutisten perään. Tule mukaan.

 • Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti